1 napos mensi és pici barnázás? Miért?
Sziasztok! Alapvetően nem vagyok parás, védekezünk, nem tervezünk babát, nem hinném, hogy beképzelek dolgokat. De a mensim ebben a hónapban nem tetszett. 1 nap volt erősebb (akkor sem rekord mennyiség azért), és 1-2 nap inkább csak éppenhogy. Mi lehet a gond? Alapvetően 4-5 napos, és ebből min. 3 erős szokott lenni. Mellékelek képet. (a hőt csak azért mértem és töltögetem ezt a lapot, mert szeretnék beleszokni, mire kelleni fog, kb. fél év múlva kezdenénk próbálkozni).
Szerintem tesztelj egyet most!
A hőgörbére nem biztos, hogy szükséged lesz, szerintem ne foglalkozz vele egyelőre. Majd ráér akkortájt, ha netán nem jönne össze hosszabb időn belül.
Nekem második nap késéskor délben lett pozi :) szerintem ellőheted most is.
Én általában két tesztet vettem, egyet az aktuális délutánra, másikat a következő reggelre.
S ha negatív, akkor is megismételném helyedben.
Különben ezzel a dupla-teszteléssel sokan vagyunk ugyanígy szerintem. :) ember legyen a talpán, aki hazaviszio a tesztet és nézegeti másnap reggelig! :)
Szia!
Volt tesztelés? Van valami eredmény?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!