Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 1 napos mensi és pici barnázás...

1 napos mensi és pici barnázás? Miért?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Alapvetően nem vagyok parás, védekezünk, nem tervezünk babát, nem hinném, hogy beképzelek dolgokat. De a mensim ebben a hónapban nem tetszett. 1 nap volt erősebb (akkor sem rekord mennyiség azért), és 1-2 nap inkább csak éppenhogy. Mi lehet a gond? Alapvetően 4-5 napos, és ebből min. 3 erős szokott lenni. Mellékelek képet. (a hőt csak azért mértem és töltögetem ezt a lapot, mert szeretnék beleszokni, mire kelleni fog, kb. fél év múlva kezdenénk próbálkozni).

[link]

2012. jan. 20. 09:29
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Szerintem tesztelj egyet most!

A hőgörbére nem biztos, hogy szükséged lesz, szerintem ne foglalkozz vele egyelőre. Majd ráér akkortájt, ha netán nem jönne össze hosszabb időn belül.

2012. jan. 20. 10:15
 2/13 anonim ***** válasza:
Vagy vegyél ma egy tesztet,és holnap reggel első pisivel csináld meg! És írd meg az eredményt légyszives! Pozi,vagy nega?
2012. jan. 20. 11:18
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Vettem most egy tesztet. Hezitálok, hogy megcsináljam-e délután, reggel logikusabb lenne. Bár, ha valóban oka van a dolgoknak, akkor már bőven a mensi első napja után vagyok... hát nem tudom. Talán megvárom a reggelt, ha kibírom addig.
2012. jan. 20. 13:06
 4/13 anonim ***** válasza:

Nekem második nap késéskor délben lett pozi :) szerintem ellőheted most is.

Én általában két tesztet vettem, egyet az aktuális délutánra, másikat a következő reggelre.

2012. jan. 20. 13:07
 5/13 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Cseles :D nehéz ezt bírni, amikor ennyire kíváncsi vagyok. Sosem volt még ennyire semmike kis mensim. Szerintem megcsinálom délután, és ha nem negatív, akkor pár nap múlva azért ismételek egyet. Sosem lehet tudni. Tisztában vagyok vele, hogy az esély nem sok. De a kisördög (kisangyal?:)) nem nyugszik a fejemben ... :)))
2012. jan. 20. 13:13
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

S ha negatív, akkor is megismételném helyedben.

Különben ezzel a dupla-teszteléssel sokan vagyunk ugyanígy szerintem. :) ember legyen a talpán, aki hazaviszio a tesztet és nézegeti másnap reggelig! :)

2012. jan. 20. 13:21
 7/13 A kérdező kommentje:
Hát bizony negatív lett. Látom, hol lenne a másik csík helye, valami "maszat szerű pici folt" van is a csík alján, de maga a csík nem látszik. Szóval, még kevésbé valószínű a baba. Köszi a sok kommentet! :) Ha a jövőben pozitívra váltana, írok, de kételkedem, hogy erről van szó. Csak valami nem stimmelt ebben a hónapban.
2012. jan. 20. 13:32
 8/13 anonim ***** válasza:
Pár nap múlva újra teszt! :) Majd írj! Jó hétvégét mindenkinek! :)
2012. jan. 20. 13:43
 9/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Volt tesztelés? Van valami eredmény?

2012. jan. 23. 19:29
 10/13 A kérdező kommentje:
Negatív lett az az egy,amit csináltam,azóta nem teszteltem újra. Majd a napokban... de szerintem negatív lesz. Ez egy ilyen hónap volt, valószínűleg. Köszi, hogy írtál, ha lesz újabb eredmény, megírom!
2012. jan. 24. 08:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!