Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez menstruáció volt?

Ez menstruáció volt?

Figyelt kérdés

Január 2-3-4-én volt egy kevés vércsepp a fehérneműmön, utána semmi. De nagyon kevés volt, pár csepp, és inkább barnás színű. Épp akkor kellett megjöjjön, de fura, h csak ennyi volt és ilyen keveset tartott. Tegnap csináltam egy terhességi tesztet, negativ lett, pedig nagyon szeretnénk testvérkét.

Szerintetek akkor lejárt már az e hónapi mensim vagy még reménykedhetem babában?

2012. jan. 8. 19:15
 1/2 anonim ***** válasza:
Ha nem volt rendes, megszokott a mensid, akkor a hormonszintek körül valami nem stimmelt ebben a hónapban. Ha nem baba, akkor elgondolkodtató, hogy volt-e peteérésed egyáltalán, nálam azok a hónapok gyengébbek, amikor nincs. Mindneképp megérne egy vizsgálatot!
2012. jan. 8. 19:16
 2/2 A kérdező kommentje:
Ma reggel is csináltam egy tesztet, az is negativ lett. Lehet, h orvos lesz belőle...
2012. jan. 9. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!