Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A merckformin tényleg fogyaszt?

A merckformin tényleg fogyaszt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 27. 17:44
 1/5 anonim ***** válasza:
76%
Szia!Hát, én még nem vettem észre...vagy lehet, valamit rosszul csinálok, de október óta szedem. Cukros vagyok.
2009. máj. 27. 17:45
 2/5 anonim ***** válasza:
84%
Sokak mesélték , hogy igen, de gondolom ez sem törvényszerű!
2009. máj. 27. 17:48
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Önmagában nem fogyaszt ha csak!!! a gyógyszert szeded. Mozgás és diétát is be kell tartani(nekem 160CH-s a diétám) és igen akkor olvadnak le a kilók. Én 64kg voltam semmit se tettem nem erőlködtem különösebben csak betartottam a diétát (napi5x-i étkezést) , mozogni meg azt se mindennap épp amikor kedvem volt egy 30 percet. És most vagyok 55kg. Így most jól érzem magam. Kb. február óta.
2009. máj. 27. 19:41
 4/5 anonim ***** válasza:
Szia! Magában nem fogyaszt. Ha diétázol mellette és napi 5x étkezel (ahogy az utolsó válaszoló is írta:-) akkor nagyon gyorsan lemennek a kilók. Én 25 kilótól szabadultam meg 4-5 hónap alatt.
2009. máj. 27. 20:36
 5/5 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

A kérdésem az lenne, hogy a Merckformin tabletta a hasmenés által fogyaszt, vagy egyébként is?! Én egy hete szedem 2*250 mg-ot, holnaptól emelem 2*500 mg-ra. Amikor elkezdtem egy napig mentem a hasam, utána semmi. Nekem teljesen elfogadta a szervezetem, olvastam hogy van aki napi 18* szaladgál tőle a mellékesbe....

2012. máj. 4. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!