Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Metformin, merckformin szedésé...

Metformin, merckformin szedésénél, mikor jött meg elősször a mesid? Mikor sikerült teherbe esned és mennyit szedtél naponta?

Figyelt kérdés
2011. márc. 16. 06:39
 1/3 anonim ***** válasza:

1 hónap után megjött (előtte már évek óta nem volt spontán mensim) 2* 850 mg-ot szedtem, de utána hónapokig semmi és peteérésem sem volt.

Nekem nem volt elég a Merckformin, át kellet állni néhány hónap Avandametre (ebben kétféle 2-es típ. cukorbetegségre való hatóanyag van) és utána úgy szedtem, hogy ciklus első felében, a peteérésig (ekkor már volt) Avandamet, utána a másik felében pedig Merckformin már 3*850 mg adagban.

A terhesség alatt is végig szedtem ilyen adagban a Merckformint, mert terhességi cukorbeteg lettem.

Összesen 1, 5 év után sikerült spontán a baba (aki már 5 hós egészséges pici fiú) a metformin szedésétől és a diéta+testmozgás betartásától számítva, de én egyedi eset vagyok (vékony, rossz hormonértékekkel induló pcos), másoknak sokkal hamarabb összejön csupán metformin+diéta+rendszeres mozgás mellett is!

2011. márc. 18. 11:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok. Az kimaradt, hogy az Avandamet rendezte viszonylag a ciklusomat is 30-35 naposak lettek, ez maradt akkor is, amikor már csak a ciklus elején szedtem; így már volt mihez viszonyítani a szülés időpontját is...

Sok sikert neked is!

2011. márc. 18. 11:23
 3/3 anonim ***** válasza:

Én eléggé lerontom a statisztikát.

Nekem volt ciklusom előtte is csak hosszú, pár hónap alatt 30-32 napos lett.

2 éve szedem, azóta se lettem babás. Most vágunk bele a lombikba.

2011. márc. 19. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!