Nem volt még pém ugye? 34 naposak átlagban a ciklusaim ugy számolta ki. És hogy jun.1 én lesz.
Bocsi! Ne haragudj! sajnos nincs jó kedvem, én vagyok a HELP-el kezdődő kérdés kiirója, ha elolvasod rájössz mi a problémám!
Sajnos az a baj hogy mindenki a saját problémájával foglalkozik, mint én is amikor kedtem ezt az oldalt látogatni! majd rájöttem van ilyen kereső ezen az oldalon, majd elkezdtem visszaolvasgatni a kérdéseket és abból tanultam mindazt amit most tudok!
Ezért próbáltalak arra ösztönözni hogy nézd meg a linket, mert hasonló helyzetben vagytok és onnan is sok okosságot olvashatsz a válaszok közül!
ne haragudj ha megbántottalak!
ha van valami kérdésed szívesen válaszolok! kérdezz bátran!
Ha nincs, akkor minden jót neked!
sok összebújást kívánok a pároddal a mihamarabbi babásodás érdekében!
azért nem jó ez a meglátás, mert peteérést csak utólag lehet megtudni a hőgörbéből, előre sajnos nem, esetleg gyanítani lehet, meg ha már sok hőgörbéd lesz akkor már rutinosan tudni fogod hogy mikor van peteérésed!
Peteérés előtt is együtt kell lenni, mert a lányocskás hímivarsejtek lassúak igaz, de tovább élnek, akár 2-3 napig is elélnek a hüvelyben, igy ha peteérés előtt két nappal együtt vagytok akkor amikor megtörténik az ovuláció akkor ott már vannak kiskatonák amik esélyesek lehetnek!
bocsi a HELP-et kitörölték a kérdésemből, most látom csak!
szóval úgy kezdődik hogy: Mit tehetnék....
Hogy tudom visszakeresni a kérdéseket?
Most én kérek elnézést hogy megbántottalak.Kérlek ne hari.
Csak már mult hónapban kiborultam mikor nem lett baba pedig ez a 2.hónap hogy próbálkozunk azért is kezdtem el vezetni mindent.Még lh tesztet nem vettem de rendeltem azt is.Ezért minden tanácsot elfogadok.14 éve vagyunk lassan együtt nem vagyok mai csirke/33/és már nagyon szeretnék babát.De valahogy megpróbálom megkeresni a kérdésedet...
Az én kérdésem pont a tied felett van!
Egyébként a kék oszlop alatt van egy kis négyzet ami üres oda kell beírni a szót, vagy kifejezést ami érdekelne, és ráklikk hogy keres...
Köszi a válaszokat csajok nem egy éve csak ez a 2.hónap.
megpróbálok minden nap ugyan abban az időpontban mérni.
Köszi mindenkinek a segitséget!Mindenkinek mielőbbi babásodást kivánok!!!
Szia megtaláltam tényleg ott volt.
hát sok mindent nem értek de gondolom régen próbálkoztok babóval és valami gáz van..Nagyon sajnálom remélem minél hamarabb összejön a baba!!:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!