Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem volt még pém ugye? 34...

Nem volt még pém ugye? 34 naposak átlagban a ciklusaim ugy számolta ki. És hogy jun.1 én lesz.

Figyelt kérdés
[link]
2009. máj. 27. 15:31
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Mindig pont ugyanakkor? Hu az nem igen fog menni.Mert szabadságon vagyok.Azt mondták hogy pé előtt nem szabad sexelni egy hétig...akkor ez sem igaz?Azért tartóztatjuk magunkat...
2009. máj. 27. 16:20
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi! Ne haragudj! sajnos nincs jó kedvem, én vagyok a HELP-el kezdődő kérdés kiirója, ha elolvasod rájössz mi a problémám!

Sajnos az a baj hogy mindenki a saját problémájával foglalkozik, mint én is amikor kedtem ezt az oldalt látogatni! majd rájöttem van ilyen kereső ezen az oldalon, majd elkezdtem visszaolvasgatni a kérdéseket és abból tanultam mindazt amit most tudok!

Ezért próbáltalak arra ösztönözni hogy nézd meg a linket, mert hasonló helyzetben vagytok és onnan is sok okosságot olvashatsz a válaszok közül!

ne haragudj ha megbántottalak!

ha van valami kérdésed szívesen válaszolok! kérdezz bátran!

Ha nincs, akkor minden jót neked!

sok összebújást kívánok a pároddal a mihamarabbi babásodás érdekében!

2009. máj. 27. 16:23
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

azért nem jó ez a meglátás, mert peteérést csak utólag lehet megtudni a hőgörbéből, előre sajnos nem, esetleg gyanítani lehet, meg ha már sok hőgörbéd lesz akkor már rutinosan tudni fogod hogy mikor van peteérésed!

Peteérés előtt is együtt kell lenni, mert a lányocskás hímivarsejtek lassúak igaz, de tovább élnek, akár 2-3 napig is elélnek a hüvelyben, igy ha peteérés előtt két nappal együtt vagytok akkor amikor megtörténik az ovuláció akkor ott már vannak kiskatonák amik esélyesek lehetnek!

2009. máj. 27. 16:26
 14/22 anonim ***** válasza:
100%

bocsi a HELP-et kitörölték a kérdésemből, most látom csak!

szóval úgy kezdődik hogy: Mit tehetnék....

2009. máj. 27. 16:28
 15/22 A kérdező kommentje:

Hogy tudom visszakeresni a kérdéseket?

Most én kérek elnézést hogy megbántottalak.Kérlek ne hari.

Csak már mult hónapban kiborultam mikor nem lett baba pedig ez a 2.hónap hogy próbálkozunk azért is kezdtem el vezetni mindent.Még lh tesztet nem vettem de rendeltem azt is.Ezért minden tanácsot elfogadok.14 éve vagyunk lassan együtt nem vagyok mai csirke/33/és már nagyon szeretnék babát.De valahogy megpróbálom megkeresni a kérdésedet...

2009. máj. 27. 16:29
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Az én kérdésem pont a tied felett van!

Egyébként a kék oszlop alatt van egy kis négyzet ami üres oda kell beírni a szót, vagy kifejezést ami érdekelne, és ráklikk hogy keres...

2009. máj. 27. 16:43
 17/22 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Ha nem egy időben méred a hőd nem lesz értékelhető a görbe hiába az egész!Sok egyéb tényező is közrejátszhat és azt mondják három havi hőmérőzést vissza nézve lehet kiszámítani a pé várható időpontját!Azt javaslom menj el nőgyógyászhoz és mond azt,hogy egy éve próbálkoztok!Ultrahangos megfigyelés sokkal pontosabb mint a hőgörbe és nem kell hónapokat várni!Egyébként meg ne húzd fel magad az nem visz előrébb!!!Én két éve várom a csodát minden hónapban,30 múltam és a környezetemben már mindenki érezheti vagy hamarosan fogja az anyai örömöket mégsem hisztizek!!!Fáj,de el jön az én időm is!Remélem!!!
2009. máj. 27. 16:47
 18/22 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat csajok nem egy éve csak ez a 2.hónap.

megpróbálok minden nap ugyan abban az időpontban mérni.

Köszi mindenkinek a segitséget!Mindenkinek mielőbbi babásodást kivánok!!!

2009. máj. 27. 17:06
 19/22 A kérdező kommentje:

Szia megtaláltam tényleg ott volt.

hát sok mindent nem értek de gondolom régen próbálkoztok babóval és valami gáz van..Nagyon sajnálom remélem minél hamarabb összejön a baba!!:-))

2009. máj. 27. 17:12
 20/22 anonim ***** válasza:
Előző vagyok!Azért javasoltam,hogy mond a dokinak az egy évet mert akkor segít és nem küld el!Jobb ha az alap vizsgálatokat megcsinálja mert ha valami gond lenne hiába a hőmérő és minél előbb segítenek annál hamarabb lesz eredmény!Ne legyen semmi gondotok de sajna benne van a pakliban!Én sem hittem,hogy két év után is mégcsak itt tartunk!És az idő ugye telik!!!Persze ha már van gyereketek tárgytalan amit írtam mert akkor remélhetőleg semmi gond,de azt nem írtad,hogy hányadikat szeretnétek!Sok sikert és kitartást!!!Ne idegeskedj és törj le minden hónap végén mert az csak rontja az esélyeket!!!
2009. máj. 27. 17:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!