Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nem volt még pém ugye? 34...

Nem volt még pém ugye? 34 naposak átlagban a ciklusaim ugy számolta ki. És hogy jun.1 én lesz.

Figyelt kérdés
[link]
2009. máj. 27. 15:31
1 2 3
 1/22 A kérdező kommentje:
Bocsi még...:-))Lehet hinni neki?És mikor huzza be a vonalat?Kezdő vagyok még bocsi.Segitsetek lécci.. nem igen igazodok ki rajta előre is köszike.
2009. máj. 27. 15:34
 2/22 anonim ***** válasza:
2009. máj. 27. 15:53
 3/22 anonim ***** válasza:

szerintem hasonló az esetetek....

abból is sokat tanulhatsz ha visszanézed a hasonló kérdéseket, vagy esetleg beírod az ezen az oldalon találhat keresőbe amire kíváncsi vagy!

2009. máj. 27. 15:57
 4/22 A kérdező kommentje:

Na most nagyon ki lettem segitve,bocsi de én segitséget kértem és kaptam egy diagrammot nagyon köszike.

Ilyen segitőkészek itt az emberek?

bocsi ha bunkonak tartasz de ha kérdezek valamit miért küldöd el a sajátod?

2009. máj. 27. 15:57
 5/22 A kérdező kommentje:
De én a sajátomra vagyok kiváncsi nem máséra sztem nem mindenkié egyforma.
2009. máj. 27. 15:58
 6/22 A kérdező kommentje:
Válaszolna nekem valaki lécci?Kezdő vagyok ebben a diagrammozsban és attol hogy hogy kaptam egy másikat nem lettem okosabb sajna..:-(
2009. máj. 27. 16:07
 7/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát akkor leirom:

akkor van peteérés amikor tartósan fent marad a hő egy kisebb vagy nagyobb leesés után

neked még nincs annyi adatod hogy 100%ra meg lehessen állapítani hogy három napja volt peteérésed.

ha 34 naposak a ciklusaid akkor kb a felénél van peteéré tehát lehet hogy most lesz!

elég kielégítő volt?

2009. máj. 27. 16:11
 8/22 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nem lesz pontos a diagrammod, ha csak nem egy időben méred!

Nálad van 3:45 és 6 órási időpont is, túl nagy intervallum ahhoz hogy az adatok alapján pontos lehetne a hőgörbéd.

2009. máj. 27. 16:13
 9/22 anonim ***** válasza:
100%
Ha babát szeretnél - gondolom igen! akkor kicsit sürübben legyetek együtt! azt szokták mondani a kétnaponta szex a legideálisebb, erre a közipidőben nagyon kellene figyelni!
2009. máj. 27. 16:15
 10/22 A kérdező kommentje:
Igen köszönöm a választ.Rossz kedved van látom./Nem vagy valami kedves/Én meg nem azért kérdezgetek mert hülye vagyok csak babát szeretnénk és segitséget kértem hogy hogy kell nézni a diagrammot.És hiába nézem másét az nem segitség.De köszi hogy ennyit elárultál.
2009. máj. 27. 16:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!