Egy 28 napos ciklusban a nagykönyv szerint mikor pozitív az ovulációs teszt?
Az ovu teszt peteérés előtti napon, napokban válik pozitívvá, vagy aznap?
Mikor kell rá erősen számítani?
Azért kérdezem, mert amikor az első gyermekünk megfogant, azokban a hónapokban néztem a peteérésemet és szinte kivétel nélkül a 13. napon volt, a ciklusaim pontosan 28 naposak.
Most kistestvért szeretnénk, ez az első hónapunk, hőmet sem mértem, szóval azt sem tudom, hogy van-e rendesen peteérésem.
LH tesztet használok, ma vagyok a tizedik napon és még mindig negatív. Ha úgy működik a szervezetem, mint régen, akkor a 13. napon történő peteéréshez mikor kellene pozitívnak lennie a tesztnek? 11-12. napon?
Egyébként az eddigiekhez képest annyi változás van, hogy az LH teszten halványan látszódik a második csík is. Tudom, hogy ez még negatív, mert olyan erősnek kell lennie leírás szerint, mint a kontrollcsíknak, ez pedig még jóval halványabb, de eddig halvány vonal sem volt, ma látom először.
Nekem 13-14-15.nap volt pozitiv.
28-29 napos ciklus
Koszonom a valaszt. Akkor meg nem vagyok elkesve.
Mar attol parazok, hogy elso szules utan nem indult be normalisan a peteeresem. Tul sokat olvasgatok es olyan problemakat beszelek be magamnak, aminek semmi alapja sincs...
Ha nem szedsz fogigátlót akkor nincs miért aggódj.
Ritkán lesz ilyen próbléma azoknál akik természetesen védekeznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!