Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovulacios teszt minden...

Az ovulacios teszt minden ciklusban ugyanzazon a napon kell pozitiv legyen?

Figyelt kérdés
Mult honapban es azelott 26 napos volt a ciklusom es a 12-dik napon szep pozitiv volt az ovulacios tesztem. Ma mar a ciklusom 15-dik napjan vagyok de sajnos olyan negativ, hogy ennel negativabb nem is lehetne. :( Nagyon el vagyok keseredve. Talan nem lesz pe-m ebbe a honapba?
2009. máj. 22. 10:13
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Ne légy elkenődve. Lehet másnapon is a pé-d.

A tesztet gondolom mindig ugyan abban az időben csinálod este fele akkor nem lehet gond.

2009. máj. 22. 11:35
 2/3 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom, hogy valaszoltal. Mar el voltam kenodve nagyon. igen, mindig este 7-kor csinalom mar a ciklusom 9-dik napjatol. Erosodni is latszott a vonal szepen de sajnos nem jutott el a pozitivig (kb. csak fele olyan eros volt mint a kontroll csik) es tegnap meg ismet halvany volt, alig latszott. De szorgalmasan tesztelek tovabb es remelem igazad lesz es kesobb lesz pe-m. Mar tisztara ekorul forog az eletem pedig csak fel eve probalkozunk. :( Hat, minden elismeresem azoke akik ezt evekik kibirjak ugy, hogy nem kapnak kozben idegosszeomlast. :( Megegyszer koszi, hogy irtal!
2009. máj. 22. 12:07
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia!

A válaszolód vagyok. azt azért hozzáteszem, hogy ha egy kicsit is sötétebb a csík mint a nagyon halvány próbálkozzatok, mert nekem az első terhességem úgy volt, hogy december 31 délután teszteltem egyet, volt egy halvány csík, mondtam apának, hogy még mielőtt elmegyünk bulizni még bújunk össze. Az eredmény most 22 hónapos :D

2009. máj. 26. 13:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!