Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen kifogásokat lehet még...

Milyen kifogásokat lehet még találni a nem-ivásra, amikor épp teherbe szeretnék esni?

Figyelt kérdés
Nem mondtam el senkinek, hogy már próbálkozunk a párommal, hogy teherbe essek, mindamellett viszont elég aktív társasági életet élek, és ennek velejárója szokott lenni az iszogatás is. Néhányszor már ki tudtam menteni magam azzal, hogy autóval vagyok, de ez nem mindig működhet. A gyógyszerszedést pedig nemigen veszik be a közelebbi barátnőim, van valami más ötletetek?
2012. jan. 19. 15:30
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Probléma a gyomorsavval? Nekem pl.a rövid italoktól állandóan sok a savam! Állandóan... :D Évente 1x iszom rövidet! :D A többit meg nem szeretem,úgyhogy én kb. 1 évben 1x iszok! Szilveszterkor sem ittam,mert a pezsgőt sem szeretem... :) Nem is hiányzik,nem attól éreztem magam jól... Mindegy,mondhatod azt is,hogy rosszul lettél,kicsit magas a vérnyomásod,és az orvosod megtiltotta az alkoholt!
2012. jan. 20. 09:05
 12/12 anonim ***** válasza:
Megértelek teljesen, szerintem is fogd orvosi utasításra. Mondd azt, hogy rutin vérvételen voltál és magasak a máj enzim értékeid, és a dokid 1-2-3 hónap szigorú alkoholtilalmat rendelt el, mielőtt kontroll vérvételre mennél. Így lesz legalább 1-2-3 hónap nyugtod, nem kell minden alkalommal új kifogással élni, az szerintem gyanúsabb. És ha szerencséd van, 3 hónapos terhességet a barátoknak is be lehet már jelenteni.
2012. jan. 20. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!