Szerintetek ez a teszt pozitiv?
Figyelt kérdés
lehet a kamera kepe miatt nem sokat latni..na meg amugy is halvany a masodik csik...holnap kellene megjonnie... szerintem pozitiv...............
2012. jan. 19. 08:10
21/32 anonim válasza:
Egy szavazat a pozitívra. Tökmindegy, milyen erős a csík. Gratulálok! :)
22/32 A kérdező kommentje:
koszonom szepen a valaszokat!!!
2012. jan. 19. 10:21
23/32 anonim válasza:
Biztos lehetsz benne hogy ez egy nagyon szép POZITÍV teszt!Nekem is ilyen volt a nemvárt napján.Most múlt 1 éves a lánykám!Jó babavárást!Puszi!
24/32 anonim válasza:
Bírom ezt a lepontozást...!!!
Véleményünket kérdezte a Kérdező!
Úgy látszik bármilyen is egy teszt, pozitívnak kell mondani!
Meg,hogy tuti baba..., ááááá
No comment!
Ezt is lehet lepontozni!
25/32 anonim válasza:
Ez a teszt pozitív, nekem is ilyen lett dec 27-én, aztán 2 nappal később már erős pozitív, halkan gratulálok! :)
26/32 anonim válasza:
Nekem volt már 2x is ilyen tesztem amiből nem lett semmi, megjött utána (az medi lab teszt volt mind a kettő). :( Ne éld bele magad azért és 2 nap múlva csinálj még egyet! Annak már erősebbnek kell lennie ha terhes vagy.
27/32 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Nekem ilyenek lettek a nem várt napján délután a tesztjeim amikor valóban baba volt.
Csináltam 2 különbözőt is mert nem akartam elhinni.
28/32 anonim válasza:
Bocsi, ez a jó link. :p
30/32 anonim válasza:
kedves kérdezö csináltál még egy tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!