Szerintetek ez a teszt pozitiv?
Figyelt kérdés
lehet a kamera kepe miatt nem sokat latni..na meg amugy is halvany a masodik csik...holnap kellene megjonnie... szerintem pozitiv...............
2012. jan. 19. 08:10
12/32 anonim 

válasza:

az enyém ilyen volt,lassan két és fél éves a fiam.aznap csináltam,amikor meg kellett volna jönnie
én a tied hasonlónak látom,szerintem pozitív
13/32 anonim válasza:
A halvány csík is csík...és nem kell ugyanolyan erősnek lenni ez hülyeség.
14/32 anonim 

válasza:

Szerintem is pozi, nekem is ilyen volt, azóta 7 hónapos a manócskám
15/32 anonim 

válasza:

Ó, hát ha csak a 11-es által linkelt lenne pozitív... :) Az enyém extra halvány volt először, később aztán szépen erősödött, na de elsőre... :) Mégis a 24. hétben vagyunk, és itt ficánkol.
16/32 anonim 

válasza:

EZ POZITíV!!! Pontosan, a halvány csík is csík, az elején (főleg nemvárt előtt egy nappal) soha nem lesz egyforma.. Majd azért erősítsd meg egy másik teszttel, és írd meg légyszi, hogy igazam volt.:)
17/32 anonim 

válasza:

ott a második csík kicsit vékonyka és halvány de ott van!És a 2 csík az pozitív ha halvány ha erős.De azért majd tesztelj még 2 nap múlva szerintem.Halkan gratula!
18/32 anonim 

válasza:

Pozitív, azért halvány mert a HCG szinted még alacsony, túl hamar teszteltél.De pozitív a tesz!
19/32 anonim 

válasza:

Én pozitívnak látom. De gondolom, tesztelsz a nem várt után is, akkor már sokkal erősebb lesz a második csík. :)
20/32 anonim 

válasza:

Kedves 75%-os. Az ovulációs tesztnél van az, hogy csak akkor pozitív, ha egyforma erősségűek a csíkok. Terhességi teszt esetében a halvány csík is pozitívnak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!