Beágyazódás, vagy előbb jött meg? Na de ennyivel?! Mit tudok tenni?
8-án volt peteérésem, együtt is voltunk akkor, a párommal. Azóta 10 nap telt el (28-30 naposak a ciklusam, 30 ritka állt. 28, az utolsó 3 is annyi volt), 22-én kellene megjönni, ha a 28 napot számolom! Ma reggeltől, inkábbb hajnaltól pasztel rózsaszin folyásom van. a mennyisége picivel bővenbb a sima fehér folyásénál. Ez ez idáig így maradt, sem a színe, sem az állaga nem változott. Eddig nagyon fájtak a melleim, viszont elmúltak, már csak tombpa fájdalmat érzek, ez pont így szokott történni mensi előtt. 1. nap barnás folyás, és akkor elmúlik az addigi éles fájdalom, ezért azt gondolom inkább megjött, mint a beágyazódás tünete lenne..... A gondom csak az, hogy ez az 1. hónap, h palástfű teát iszom, és az elvileg csökkenti a vérzés, meg kitolhatja a ciklust, én meg ma a nem várt előtt 5 nappal vagyok!!! Megijedtem eléggé, mert max késik 2 napot egy évben 2x de a 12 év mensi alatt még előbb csak 1x jött meg kb 15 évesen! Mi lehet Mit tennétek? igyam vagy ne a teát tovább? Menjek dokihoz, vagy ezzel nem érdemes?
Köszi előre is a segítséget!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!