Létezik, hogy mindenki gyereket vár körülöttem csak én nem?
naná:))
kisfiam 15 hónapos, már nagyon szeretnék tesót, de még várnunk kell picit.
Mindenki, de az ismeretlen nő is az utcán terhes, ráadásul ott sétál mellette a nagyobbik gyereke...én is mindig észreveszem azokat, akik áldott állapotban vannak, talán azért,mert már én is nagyon vágyom rá...hát ez van...
igen.másfél éves a kislányom és 6.hónapja nem jön a kis tesó,pedig ő első hónapban sikerült:((
körülöttem mindenki babát vár és néha nagyon rosszul viselem ezt...
de boldog vagyok,ha a gyermekemre nézek,aztán egyből jobb kedvem lesz:)
Valószínűleg ugyanannyian várnak körülötted gyereket, mint amikor te is épp várandós voltál, vagy amikor egyáltalán nem érdekelt a dolog. Csak most az agyad és az érzelmeid ki vannak "hegyezve" a helyzetre.
Ha most nem babára vágynál, hanem -mondjuk - mínusz 20 kilós testsúlyra, akkor úgy éreznéd, hogy csak szilfidkarcsú nők jönnek veled szemben az utcán. Az emberi természet már csak ilyen. Elmúlik, ahogy megfogan majd a kistesó.:-)))
első vagyok
Most derült ki egy anyukáról, akinek 3 hónappal idősebb a fia mint az enyém, hogy már 16 hetes terhes....
Örülök neki nagyon, de én is úgy szeretnék megint babát....
09:09 nem csodálom, hogy lelkileg megviselnek a "jószándékú" érdeklődők. Ezt a kérdést ugyanis, ilyen formában nekiszegezni bárkinek -függetlenül attól, hogy akar-e gyereket, vagy sem - hallatlanul tapintatlan dolog. Kb ugyanolyan, mintha bárki arról faggatna, hogy elég gyakran el-e házaséletet az ember lánya a párjával.
Már elnézést az off-ért...:-))
4,5 éve próbálok teherbe esni, és másfél éve vagyunk házasok. A sógornőm ez idő alatt már a második babával terhes. El sem tudom mondani milyen érzések kavarognak bennem.Emellett az összes barátnőm, volt oszt.társak mind babáznak már. És a rokonok, ismerősök is azzal nyaggatnak mikor lesz nekünk is.Azt hiszik ez olyan könnyű.
Tudom Te is mit érezhetsz, de ilyenkor nézz magad mellé és örülj ,hogy legalább egy már van!:) Bármit megtennék ha legalább csak egyszer lenne pozitiv a teszt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!