Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Pco-m van, ráadásul mindenki...

Pco-m van, ráadásul mindenki babás körülöttem, mit tegyek?

Figyelt kérdés

sziasztok.már több mint egy éve babát szeretnénk,de nem sikerül.közben mindenki babás lett körülöttem:a munka társak,a tesóm,de még a kutyám is!!!már néha az őrület határán vagyok,nap mint nap szembesülni amint a tesóm készül,kis ruhákat,baba kocsit vesz,hozza az uh-képeket!nagyon imádom őt,de annyira fáj hogy meg tudnák bolondulni!most zajlanak a hormon vizsgálataim,de még 2hónap mire kész!!hogyan tudnám túl élni?

köszi a válaszokat.

2008. szept. 19. 08:30
 1/5 anonim ***** válasza:
nyugodj meg és legyél türelmes-FÉL SIKERNEK számít..én két és fél évig küszködtem a bajaimmal, a vizsgálatokkal és a gyógyszerekkel, mire sikerült..remélem rendben is leszek végig a babával együtt és remélem neked is sikered lesz, de ehhez meg kell nyugodni belülről, lehet akkor egyből össze is jön!
2008. szept. 19. 08:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Szia. Szinte ugyan abban a cipőben járunk! Együtt érzek veled és én sem tudom hogy mit tegyek. Ezt a kérdést én írtam ki, olvasd el, hátha segít!

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

Sajna ezzel az érzéssel nem lehet mit tenni, csak akkor fog enyhülni ha már babásak leszünk! Tudom mit érzel mert én is így érzek!

2008. szept. 19. 09:36
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én nem ebben a cipőben járok, de leírok két kollégnaőm esetét, ha ezt segít:

Az egyik 3 éve próbálkoztam, nem jött össze, a dokik megmondták, hogy természetes úton nem is lehet, elmentek beültetésre, nem sikerült.

Aztán mikor a 2. beültetésre kértek időpontot, akkor meg természetes úton összejött a baba, 2 napja született meg, ma megyek hozzájuk a kórházbas:-)

A másik eset: 7-szerre voltak beültetésen, mire sikerült, ez lett volna az utolsó próbálkozásuk. 5-6 évük ezzel ment el.

Olyan is volt, hogy összejött, aztán elvetélt.

De most már minden ok!

Fel a fejjel, nálad meg nem is ilyen drasztikus a helyzet, mindig van remény!

Sok sikert!

2008. szept. 19. 10:32
 4/5 anonim ***** válasza:
turelem, en is pcos voltam.. idővel minden rendben lesz :)ne stresszeld magad, a babó jonni fog mindenképp, csak ki kell varni.
2008. szept. 19. 11:02
 5/5 anonim ***** válasza:
sziasztok! én is pcos vagyok. sokan múlt időben beszélnek, hogy pcos voltam, de nekem azt mondta aanőgyógyász és diabetológus, hogy ezt nem lehet gyógyítani, csak szinten lehet tartani, és ez egy életre szóló örökség. a metforminnal is csak egy javuló állapotot lehet biztostítani.egyébként ngyon nehéz, szerintem minden pcosnak, én is kikészültem lelkileg, és a baj, hogy azért veszünk észre mindenkit hogy terhes, mert mi is nagyon szeretnénk. ráadásul, van egy ismerősöm, aki babás lett, és most akarja elvetetni. szivem szerint a fülébe kiáltanám a felelőtlenségét, és szidkozódott, hogy ha ilyen a terhesség soha ne legyen kismama. nekem meg szívem szakadt meg, mert engem meg az se érdekelne ha a földön fetrengenék a hányingertől csak végre érezhetném hogy kismama vagyok. kívánom minden sorstársamnak, hogy mihamarabb babánk legyen!
2008. szept. 19. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!