Pco-m van, ráadásul mindenki babás körülöttem, mit tegyek?
sziasztok.már több mint egy éve babát szeretnénk,de nem sikerül.közben mindenki babás lett körülöttem:a munka társak,a tesóm,de még a kutyám is!!!már néha az őrület határán vagyok,nap mint nap szembesülni amint a tesóm készül,kis ruhákat,baba kocsit vesz,hozza az uh-képeket!nagyon imádom őt,de annyira fáj hogy meg tudnák bolondulni!most zajlanak a hormon vizsgálataim,de még 2hónap mire kész!!hogyan tudnám túl élni?
köszi a válaszokat.
Szia. Szinte ugyan abban a cipőben járunk! Együtt érzek veled és én sem tudom hogy mit tegyek. Ezt a kérdést én írtam ki, olvasd el, hátha segít!
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Sajna ezzel az érzéssel nem lehet mit tenni, csak akkor fog enyhülni ha már babásak leszünk! Tudom mit érzel mert én is így érzek!
Szia!
Én nem ebben a cipőben járok, de leírok két kollégnaőm esetét, ha ezt segít:
Az egyik 3 éve próbálkoztam, nem jött össze, a dokik megmondták, hogy természetes úton nem is lehet, elmentek beültetésre, nem sikerült.
Aztán mikor a 2. beültetésre kértek időpontot, akkor meg természetes úton összejött a baba, 2 napja született meg, ma megyek hozzájuk a kórházbas:-)
A másik eset: 7-szerre voltak beültetésen, mire sikerült, ez lett volna az utolsó próbálkozásuk. 5-6 évük ezzel ment el.
Olyan is volt, hogy összejött, aztán elvetélt.
De most már minden ok!
Fel a fejjel, nálad meg nem is ilyen drasztikus a helyzet, mindig van remény!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!