Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek erről? Fiú...

Mi a véleményetek erről? Fiú vagy lány a baba neme?

Figyelt kérdés

[link]

Nem vagyok babonás, de meglepődtem kb. 20 családtag adatait beütöttem, és mint stimmel..ez hogy csinálják? Mi alapján számol ez a rendszer?

Be kell ütni felülre az apa születési dátumát, anya születési dátumát, és a gyerek születési dátumát. Ha a baba fogantatását írod, át kell állítani -zeugungsdatum-ra.

2012. jan. 18. 17:41
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
Nekem mind a két fiamra lányt ír....
2012. febr. 20. 20:48
 32/36 anonim ***** válasza:
szórakozásbol jo, de nekem nem jött ki. 6an vagyunk tesok ebböl 2őt talált el. a szüleimet nem tudtam megnézni mert a nagyszüleim 43ban születtek... Én csináltam ingás joslást is, azon lány jött ki először, most szeretnénk babát, köv hónapban ha sikerül decemberi lesz, ez szerint amit küldtél fiú lesz, hát majd meglátjuk:)
2012. febr. 21. 09:33
 33/36 anonim ***** válasza:

Nekem az egész családomra a fordítottját írja.

Többször téved mint ahányszor eltalálja.

2012. febr. 21. 10:24
 34/36 A kérdező kommentje:

Hát amiket írtok,azért titkon örülök...hátha nekem is téved :-)

Nem vagyok függő,nem is voltam sosem babonás,meg ilyesmi, de annyian állítják ,hogy DE JÓ! már kezdtem ..hajlani feléje..mégis elhiszem ...

2012. febr. 21. 12:56
 35/36 Manka68 ***** válasza:

És mi a helyzet a vegyespáros ikrekkel???

Bár az egyiket tuti eltalálja. :DDD

2012. febr. 21. 13:00
 36/36 anonim ***** válasza:
Mint minden, ahol 50% az esély, elég jó eredményekkel eltalál dolgokat. Ez csak játék. Természetesen ennek semmi köze a nem kialakulásához. De jó szórakozás.
2012. febr. 21. 15:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!