Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mi a véleményetek erről? Fiú...

Mi a véleményetek erről? Fiú vagy lány a baba neme?

Figyelt kérdés

[link]

Nem vagyok babonás, de meglepődtem kb. 20 családtag adatait beütöttem, és mint stimmel..ez hogy csinálják? Mi alapján számol ez a rendszer?

Be kell ütni felülre az apa születési dátumát, anya születési dátumát, és a gyerek születési dátumát. Ha a baba fogantatását írod, át kell állítani -zeugungsdatum-ra.

2012. jan. 18. 17:41
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
89%
Nekem működik.A kisfiamat kisfiúnak írja,a most a pocakomban lévő babát kislánynak.A tegnapi uh-on biztosra mondták,hogy kislány,úgyhogy nálunk bejött :))
2012. jan. 18. 18:37
 12/36 anonim ***** válasza:
nekem a fiamra lányt, a lányomra fiút ir.
2012. jan. 18. 19:12
 13/36 A kérdező kommentje:

Elnézést ,hogy nem jól linkeltem...Köszönöm a sok kommentet, és annak külön örülök én is,hogy van sok ellenpélda! Én meglepődtem, de nálam mindenkinél stimmelt ,barátok rokonok,mindenkiét beírtam...nekem még nem tudom ki van a pociban...8 hetes vagyok,az előző 2 gyereknél meg jól írja.

Akkor lehet ez is olyan mint a kínai naptár..

2012. jan. 18. 19:31
 14/36 anonim ***** válasza:
A kislányomnál stimmelt,de mikor beírtam a szüleim és az én adataimat,engem fiúnak nézett.
2012. jan. 18. 19:51
 15/36 anonim ***** válasza:
85%

nekünk 2 kisfiunk van és nem jött be mert 2 kislányt ír.

milyen hülyeség hogy nem az az apa, vagy koraszülés vagy túlhordás....

az apa tuti, nem vittem túl egyiket sem, a 38.héten született mindkettő.

2012. jan. 18. 21:04
 16/36 anonim ***** válasza:
90%
nálunk sem jött be, több esetben is téves.
2012. jan. 18. 23:00
 17/36 anonim ***** válasza:
Nálam sem jött be. :) A kisfiúnkat eltalálta, de engem fiúnak írt.
2012. jan. 18. 23:18
 18/36 anonim ***** válasza:
A fiam koraszülött volt, őt eltalálta, viszont én fiú vagyok ezek szerint.
2012. jan. 18. 23:19
 19/36 A kérdező kommentje:
Hát én még beütöttem pár emberke adatait , ott is durván mind jó...én nem értem a szisztémáját...pici azért elgondolkodtat.
2012. jan. 19. 05:11
 20/36 anonim ***** válasza:

Ezzel a modszerrel kiszámitottam és kijött, hogy kislány. Több ilyen számolost néztem, de egyik se találta el, nem tudom, hogy ez véletlen vagy se de bejött. Na jo szülésnél érhet még meglepi :). Majd ott derül ki igazán :) Bár két doki szerint is lány lesz.

Honnan tudod mikor fogant? Csak akkor voltatok együtt? Azt meg nem lehet pontosan kiszámitani mikor fog születni, csak tippelik. Megjegyzem az előző babám kislány lett volna, de ez a számitás szerint meg fiu. Ott a többi számolási modszerrel jött ki a jo eredmény.

2012. jan. 19. 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!