Meddőségi központban mikor kezdik el (milyen vizsgálatok után) UH-zni a ciklust, hogy van-e peteérés?
Figyelt kérdés
Nekem ez az első hónapom a Kaáliban, voltam hormonvizsgálaton, kaptam bromocriptint, és meg akarták nézni, hogy átjárható-e a petevezetőm, de gyulladás miatt nem lehetett. Viszont van más hormonális probléma is velem. Az normális, hogy jövő hó közepéig, amíg az átjárhatósági nincs meg, semmit se csinálnak?2009. máj. 27. 09:20
1/5 anonim válasza:
Persze,hogy normális!!
Én is a Kaáliba jártam de én mikor odamentem tudtam,h nem járható át az egyik petevezetékem.Ez az egyik legfontosabb dolog h meglegyen a hormonjaiddal tudnak foglalkozni a ciklus közben is.
Mielőbbi babásodást kívánok!
2/5 A kérdező kommentje:
Köszi :) Neked sikerült azóta a babó? Kihez jártál?
2009. máj. 27. 09:40
3/5 anonim válasza:
Én ezt nem értem... Énnekem már a nőgyógyász megnézte, hogy van-e peteérés, mielőtt meddőségi központba kerültünk volna. Akkor hogy jutottál oda, ha eddig azt se nézte meg egy szimpla nőgyógyász?
4/5 A kérdező kommentje:
A nőgyógyászom 1x nézett UH-val, látott tüszőt, plusz jók voltak a görbéim, ovu tesztem, szóval amikor a 20. napi hormonom is jó lett, átirányított meddőségibe. Ott pedig csak egy 3. napi hormont csináltak, ami katasztrófa, és amikor mentem hsg-re, akkor derült ki, hogy gyulladás van, tehát az halasztódott. Pont az zavar, hogy azóta semmi, és a gyulladás sem múlt el, tehát nem tudom, mikor történik végre valami (mostani hőgörbém értékelhetetlen, folyamatosan zuhan a hőm).
2009. máj. 27. 11:23
5/5 anonim válasza:
első vagyok.Én szegedre jártam a Krizsán doktornőhöz.Igen sikerült elsőre a beültetés hála istennek!!!Most már 14-hónapos a kisfiam.
Egy jó tanács!!!!Ne stresszeld magad ha ott vagy a beülti előtt ,után.Én úgy indultam neki,h nem sikerül úgyse elsőre majd megyünk a 2.-ra.NYUGI!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!