Mikorra ne várjam?

Figyelt kérdés
Ha a múltciklusban a 14.cn volt ovum és rá 14 napra jött meg, a mostani ciklusban pedig a 10.napon volt akkor most is rá 14 napra fog megjönni?De akkor csak 24 napos lesz a ciklusom, az pedig kevés.Átlag ciklusom 26-28 napos.
2012. jan. 18. 12:10
 1/4 anonim ***** válasza:

Hogyan figyeled a peteérést?

Annyira pontosan nem lehet tudni, hacsak nem UH-val figyeltek.

Amúgy a második szakasz 12-16 nap között szokott lenni. Én 6 és fél évet hőmérőztem már kb. és volt hogy 10 nap volt, és volt hogy 18 is, így nem lehet ezt annyira készpénznek venni.

Én kivárnám a 28 napot a helyedben és akkor tesztelnék.

Szurkolok!

2012. jan. 18. 12:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Én figyelem a hőmet,nyákomat és ovutesztezek.Nem is akarok egyébként hamarabb tesztelni,mert nincs értelme.Régen sokszor teszteltem a nemvárt napján és mindig megjött másnapra.
2012. jan. 18. 12:45
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, úgy van ahogy írod, akkor a 24. cn-on kell megjönnie. +-1-2 nap eltérés lehet, de akkor is a 24 nap felé kell számítani. Az pedig nem kevés, normálisnak számít.
2012. jan. 18. 13:03
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat.:)
2012. jan. 18. 13:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!