Ha November 18 -19. -én volt az ovum akkor mikorra ne várjam?
Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 15:02
2/14 A kérdező kommentje:
És szerinted mikor teszteljek ,mert az eddigiek negatívok lettek ...
2011. dec. 3. 15:27
3/14 anonim válasza:
Vagy nem vagy terhes vagy kesobb fogant nem pedig ovukor. Spontan pe-d is lehetett, varj meg, ha tovabbra sem jon meg, tesztelj nehany nap mulva. Egyebkent nekem is volt mar olyan, hogy csak kb. mensi elott feszult a mellem de nem volt baba. Csak kesett. Sajnos. Drukkolok.
4/14 anonim válasza:
Első vagyok.
Szerintem 2-3 nap múlva tesztelhetsz.Ha az is negatív,és továbbra se jön meg akkor menjél el dokihoz.
5/14 anonim válasza:
Szia. Nekem 18-án volt pé-m. Dec. 1-re nem vártam, nem is jött meg. Halvány pozit teszteltem, pár nap múlva csinálok másikat. Szurkolok.
6/14 anonim válasza:
Elvileg ovu után 15 nap már késést jelent rá 3-4 napra érdemes tesztelni.természetesen a nem várt napján is lehetséges halvány pozitív!Drukkolok!Én is remélem nem jön meg és 6.-án pozitív tesztel várjuk a mikulást!:-)
7/14 anonim válasza:
Nekem is kb akkor volt.Ma reggel már pozit teszteltem.
8/14 A kérdező kommentje:
Ma vagyok a a ciklus ( 28 napos ált ) 32. napján és ma is negatív.... Én ezt nem értem !Nov.3.-án jött meg utoljára ovu tesztel Nov. 18-19 -re mutatta az ovut ma pedig már Dec. 4.-e van ! Most akkor ez mi lehet ?????
2011. dec. 4. 07:28
9/14 anonim válasza:
Varj meg. Ha az ovu teszt 18-19-en volt pozitiv akkor ovu 1-2 nap mulva volt. Azt biztosan tudod, hogy a pozi ovu teszt utan 24-36 orara tortenik az ovulacio. Ezert kell akkor akciozni amikor pozi ez a teszt es az elso nega teszt napon. En azt mondom varj, ha nem vagy terhes akkor ma-holnap meg megjohet. Vagy holnap utan, attol fugg, hogy ovu utan 14 vagy 15 (esetleg 16) napra jelentkezik mensi. Kitartas! Meg aztan persze nem csak ovukor eshetunk teherbe, van akinek egy honapban 2 peteerese van+spontan pe-t is kivalthat egy igen kellemes egyuttlet, de faradtsag, nehezebb fizikai munka soran is lokodhet ki pete. Ne haragudj meg de sztem nem vagy terhes. Vagy ha igen, akkor nem ovukor fogant, hanem kesobbi spontan pe-d volt, es akkor.
10/14 anonim válasza:
Elozo vagyok. Meg azt akartam irni Neked, hogy ez a honapod nem 28 napos ciklusos ugyanis nem 17en volt uvolaciod. 28 napos ciklusnal fel idoben van ovulacio ami Nalad 17e lett volna. Nov. 3+14=17. Viszont irod, hogy 18-19en volt pozi a teszt. Ez mar mensi kesesre utal+ugye az ovu, mint irtam fent, pozi ovu teszt utan 24-36 ora. Tehat eleve kesni fog. A lutealis szakasz ami ovu es mensi kozott van az 14-16 nap. Vagyis nov. 20-21+14,15 esetleg 16 nap=elso mensi nap. Ezert is irtam, hogy varj. Drukkolok, ird majd meg mit lett! Mert ettol fuggetlenul meg lehet baba ha nem ovu utan fogantal. Drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!