Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mikorra váram /vagy ne várjam?

Mikorra váram /vagy ne várjam?

Figyelt kérdés

Utoljára november 10-én jött meg, a decemberi kimaradt, de azt biztos hogy nem terhesség miatt(sajnos). Így hogy decemberben nem jött meg nem tudom, hogy most éppen hol tart a szervezetem. Van ovulációs mikroszkópom, de nekem nem vált be..:S

22-én éreztem tüszőrepedéshez hasonló fájdalmakat jobb oldalon lent és érzékeny lett a mellem...stb. Úgy gondolom hogy akkor lehetett tüszőrepedés. Együtt is voltunk a férjemmel,abban a pár napban, úgyhogy éppen össze is jöhetett a baba. Azt nem tudom , hogy most akkor melyik az a dátum amikorra "ne" várjam,így hogy kimaradt, mikor csinálhatnék meg tesztet?

bocsánat ha túl bonyolítottam, remélem azért érthető:)

köszönöm a válaszokat!!

2011. dec. 29. 17:21
 1/1 anonim ***** válasza:
Hát így kb. bármikor megjöhet. :) De ha azt gyanítod, hogy 22-én lehetett ovulációd, akkor ahhoz képest 2 hét múlva kell megjönnie, az január 5-e, és tesztelni is akkortájt érdemes.
2011. dec. 29. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!