Lehet ez még baba? Tapasztalatok, vélemények?
Figyelt kérdés
Vasárnapra nagyon nem vártam,de megjött,nem úgy ahogy szokott.Előtte 3 napig csak maszatoltam,hol véreset,hol barnát.Hétfőn délelőtt begörcsöltem és pici alvatt vérdarabok jöttek belőlem.Hétfő délután óta megint csak maszatolok,pici véreset.A hőm 36.4.A méhemben mintha kést forgatnának és nagyon fáj a fejem.Mi lehet ez?2009. máj. 27. 05:16
1/1 anonim válasza:
Szia!
Nem akarlak megijeszteni, de lehet hogy spontán vetélésed volt. Az jár hasononló tünetekkel a legtöbb esetben, miután a petesejt nem tudott megtapadni.
Viszont ennek még lehet ezer más oka is. Enyhén felfáztál pl vagy ha korábban gyógyszert szedtél, stb.
De valószínűleg a baba sajnos most nem sikerült, hisz akkor a hőd is magasan marad és ritka a több napon át tartó vérzés.
De ha teljesen biztos akarsz lenni benne, csinálj egy tesztet!
Sok sikert legközelebb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!