Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Duphastonnal tapasztalatok?...

Duphastonnal tapasztalatok? Szedése után meg kéne jöjjön, de nem jön. Miért lehet? Mégis baba?

Figyelt kérdés
"6 hetesen" uhn nem látott a doki babát csak 17mmes mnyh...Duphastont szedeti tovább, mesit várjak, de nem jön, abbahagyás után sem...???
2010. febr. 7. 15:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Hány hetes terhes lennél most?Mióta szeded a gyógyszert?
2010. febr. 7. 15:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Egyébként én szedtem, nem voltam terhes, szedése után rendesen meg is jött.

1. voltam

2010. febr. 7. 15:09
 3/6 A kérdező kommentje:

szia!

hát már 7 hetes lenne, amúgy van kinn még egy kérdésem, abban részletesebben leírtam a többi dologgal együtt,

5 hetes uhn a doki látott pzsákot emrióteleppel, illetve sejtett, majdnem 7 hetesen nem, és hat hetesen adta a duphastont, amit végig kell szedjek, még majdnem a fele megvan, sztem fogalma sincs van-e baba, mert ha nincs, minek szedeti a gyógyszert...? amiker eleve vastag volt a mnyh, 5 nap szedés után meg már 17mm...marhasok...

2010. febr. 7. 18:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! Én amikor nem volt baba, Duphaston mellett is elkezdtem vérezgetni. Ekkor csinálni kell tesztet, és ha negatív, csak akkor hagyd abba a szedését. Ha pozitív a teszt, nehogy abbahagyd, főleg ne hirtelen, mert attól elmehet a baba. A Duphastonnak nincs köze a méhnyálkahártya vastagságához, a beágyazódást segíti, és nekem a 12 hétig kellett szednem, mert alacsony volt a progeszteronszintem, és nehezen estem teherbe. Teszteltél már? 15 hetes kismama
2010. febr. 7. 22:31
 5/6 A kérdező kommentje:

Szia! Köszi! Graula!

Eddigi tesztek -ak, Duphastonnak még majdnem a fele megvan, a doki azt montda, ha elfogy, megjön, s ha elmúlik, menjek vissza... És ha közben megjön, akkor is ugyanígy.

2010. febr. 8. 09:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Amúgy tesztelni már nem merek, annyiszor csalódtam csak ebben az 1 hónapban... :)
2010. febr. 8. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!