Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ilyen a szellemcsík? Minden...

Ilyen a szellemcsík? Minden tesztemen halvány 2. csík van, nem tudom ez mit jelent? Többféle típust próbáltam, mindegyiken megjelenik a 2. , jelent ez valamit?

Figyelt kérdés

1napja késik a vérzésem és semmi jele,hogy megjönne.Tudom nagyon rosszul látni a képen,de ott van,nem képzelem be!Segítsetek léci:

[link]

2012. jan. 17. 11:56
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Egyébként látom, hogy te mit látsz a teszteken. Holnap csinálj újat, az a biztos, vagy akár ma, ha kibírod, hogy kb 3 órán át nem iszol és nem pisilsz.
2012. jan. 17. 14:02
 22/31 anonim ***** válasza:

a halvány pozitív nálam azt jelentette, hogy később volt peteérésem, tehát később fogant meg a baba, azaz később kezdett a hCG hormon termelődni a szervezetemben és amikor csináltam a tesztet ez a hormonszint még alacsony volt és ezért csak halványan jelentek meg a csíkok, 5 nappal később jóval erősebbeket teszteltem.

De nem szabad minden nap tesztelni, kicsit várj még:)

és gratulálok!

2012. jan. 17. 14:48
 23/31 anonim ***** válasza:
Ha akarom látom, ha akarom nem:))) Élőben biztos más, így képen nem igazán lehet beazonosítani. Mindenképp csinálj újat majd holnap vagy holnapután reggeli vizeletből. Erősödnie kell, ha baba van. Nekem egyébként a nemvártkor negatív lett, utána három napra meg pozitív:)
2012. jan. 17. 15:00
 24/31 anonim ***** válasza:
Én a hcg teszten látom a csíkot! Szerintem babára utal, nekem is nagyon halvány volt anno a tesztem a kisfiamnál. Már 1 éves. Egyébként élőben jobban lehet látni, így képernyőn egyébként is halványabb. De még nem gratulálok, majd holnap, ha csinálsz reggeliből!
2012. jan. 17. 17:14
 25/31 anonim ***** válasza:
Szia! Meg volt a teszt? Lehet gratulálni? :)
2012. jan. 18. 08:09
 26/31 anonim ***** válasza:
Nos, mi lett?
2012. jan. 21. 09:40
 27/31 anonim ***** válasza:
Hahó! Itt vagy? Mi lett a teszt eredménye?
2012. jan. 23. 19:32
 28/31 A kérdező kommentje:

sziasztok,

köszi az érdeklődést.

Megjött másnap,de csak 1napra és nagyon gyengén.(a szokásos 4helyett)

Szóval most várok,hogy mi lesz...

2012. jan. 24. 06:33
 29/31 anonim ***** válasza:
Akkor ebből még lehet baba! :) Mikor tesztelsz újra?
2012. jan. 24. 17:51
 30/31 A kérdező kommentje:
Azota sem jártam erre!ha még olvassa valaki:a következő alkalommal sikerült a baba:-)
2014. márc. 16. 21:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!