7 tesztet csináltam már hétfő óta, van amit reggel, van amit napközben. Mindegyiken vagy egész halványan, vagy erősebben ott a második csík. A terhességi tesztek jellemzője, vagy terhes vagyok?
Szia
Vannak tesztek amik ha megszáradnak elvesztik a pontos értékelésüket, A pozitív nem nagyon téved, és ott volt az erőteljes csík, szóval babás vagy valószínű.
Szia! Milyen tesztet használtál? Az elmúlt hónapban három napot késett, teszteltem és negativ lett. Aztán egy óra múlva megnéztem akkor meg ott volt a második csik. Persze három nap késés után megjött.
Várj pár napot és ismételd meg egy másik fajtával.
Szerintem menj el a dokihoz, hogy nézze meg UH-n, hogy most mi is van valójában. Elég fura eset, még nem is hallottam ilyet.
Azért lehet ott baba ha vannak csíkjaid:)
Ha mind a 7 kétcsíkos, akkor valószínűleg baba van, gratulálok!
(Ez olyan hülye állapot amúgy. Megértelek, némileg ugyanebben a hajóban evezek. Nekem is volt pár olyan tesztem ami száradás után pozitív, volt egy már nedvesen is halványan pozitív, ezelőtt és után is volt negatív. A magam esetében hajlok arra h a pozitív nem mutatott jó eredményt, sajnos.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!