Ilyen a szellemcsík? Minden tesztemen halvány 2. csík van, nem tudom ez mit jelent? Többféle típust próbáltam, mindegyiken megjelenik a 2. , jelent ez valamit?
1napja késik a vérzésem és semmi jele,hogy megjönne.Tudom nagyon rosszul látni a képen,de ott van,nem képzelem be!Segítsetek léci:
Nem látszik egyiken se semmi,de ha valójában halványan látszodó csík van,akkor baba van a dologba :D
Tapasztalatból mondom,nekem is így volt,nagyon halványan de látszodott,és ott volt a babó,mint 2 hét múlva kiderült.
Nem áztak túl a tesztek? A második csík rózsaszín vagy inkább szürke? Elmosódott vagy rendes egyenes, de széles csík?
Ha még nem dobtad ki, próbáld felülről lefényképezni vaku nélkül egy fehér papírlapon. Akkor sokkal jobban láthatnánk mi a helyzet.
köszi a válaszokat,
x.epil és romed tesztek.Nem áztak szét 5sec illetve 5 csepp,vigyáztam.
Halvány rózsaszín ugyanolyan vastag mint a kontroll csík.Biztosan nem szürke.
Megpróbálom majd jobban lefotózni csak most felébredt a kislányom így mellette nem nagyon tudok ilyenekkel foglalkozni:) Egyébként őt is csak 3nap késés után mutatta ki a teszt.Azt hittem most szerencsésebb leszek,de lehet várnom kell még pár napot...
jaj,de jó köszi:)) végre elhiszem,hogy nem hallucinálok!
Amúgy tényleg örülnék,ha baba lenne,de ha nem akkor se omlok össze!
megírom!
Igazából a kérdésem az volt,hogy a halvány csík mit jelenthet és akinek volt annak lett e baba belőle?
Elhiszem,hogy nem látjátok a képek alapján,amit én,de ott van én látom.Plussz fájnak a melleim,a derekam,ami szinten okot adott nekem a gyanakvásra...
Akinek esetleg volt hasonló tapasztalata és megosztja velem annak köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!