Most akkor mi van?

Figyelt kérdés

Szombaton kellett volna megjönnie,tegnap délután teszteltem negatívat.Ma még mindig semmi.

Mielőtt megszokott jönnie egy héttel előtte már szokott fájdogálni a hasam és van egy migrénes rohamom.Most ezek sem voltak még.

Jah...és emellett olyan víz-szerű folyásom van...

Most akkor terhes lennék és csak korán teszteltem vagy valami fertőzés?

Tudom,biztosat orvos tud mondani,de akik esetleg így jártak,náluk mi volt?

2012. jan. 16. 11:39
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Szia,ilyen jelek nekem is voltak teszteltem 2naponta ezerrel de késve megjott:(
2012. jan. 16. 11:42
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Ez teljesen kétesélyes. Az idő fogja eldönteni, meg a tesztek.

2 naponta csinálj egyet reggeli vizeletből.

Ha egy hetet késik, és még mindig semmi, és a teszt is negatív, akkor jelentkezz be orvoshoz, mert nem árt utána járni.

Legjobbakat!

2012. jan. 16. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem reggeli pisiből próbáld meg. Nekem a nemvárt előtti nap reggel még tök negatív volt a tesztem, gondoltam meg fog jönni. Vizes folyásom volt, a hasam alja görcsölt és a melleim nagyon enyhén fájtak. Nemvárt utáni 2. nap reggeli pisiből lett egy nagyon-nagyon halvány pozitív! :)

Nekem rövidebb ciklusaim vannak 25-27 nap között. A ovum kb. a 14. és 16. között volt, és így lett a 28. napi ciklusnapomon halvány pozi!

Drukkkolok!

2012. jan. 16. 11:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!