Mikor volt a legelső dolog amikor már sejtettétek hogy baba lesz/van? (többi lent)
Az lenne a kérdésem volt e valakinek olyan tapasztalata hogy már a nemvárt előtt is érzett valamit ami miatt már akkor tudta hogy baba lesz vagy csak a terhesség kiderült után jött rá hogy az a korai érzés akkor e miatt lehetett.
Tudom azt mondják nem lehet még a nemvárt előtt semmit érezni de azért hát ha van kivétel előre is köszönöm a válaszokat!
Szerintetek ebből még lehet valami?
Ez a második clostys hónapom.
Ha nem jön meg kettő nap múlva akkor teszt és megírom, akár mi is lesz az eredmény:)
Az első terhesség előtt 4 nappal szörnyen rosszul voltam, és csak majonézes tojásos szendvicset ettem. Akkor még csak erre fogtam a hányingert, de a nemvárt napján + lett a tesztem. 4 hónapig el se múlt a rosszullét...
A másodiknál már tudtam az émelygésből, hogy az "az" :) Csináltam jóstesztet, jól látszott a két vonal, 2 nap múlva még erősebb, a nemvárt napján + teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!