Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mit tanácsoltok a mihamarabbi...

Mit tanácsoltok a mihamarabbi áldott állapotba eséshez?

Figyelt kérdés
Szeretnénk babát, decemberben próbálkoztunk először..várom a tapasztaltabbak tanácsait, javaslatait, mit tehetnénk ahhoz, hogy elősegítsük a baba megfoganását. Előre is köszönöm a kommenteket! :)
2012. jan. 13. 10:58
 1/7 anonim ***** válasza:

Szia,

ha minden rendben egézségileg akkor vigyázni a megfázással,szeretkezés elott a férfi ne vegyen forro furdot mert lassítja a spermiumok mozgását.Aktus után pihi kb fél orát.

2012. jan. 13. 11:01
 2/7 anonim ***** válasza:
1 vagyok megint-meg elfelejtettem hogy elotte pisilj utána ne kelljen!!
2012. jan. 13. 11:02
 3/7 anonim ***** válasza:

SZEXET! Jó sok szexet, vagy fogalmazhatunk úgy is, hogy sok jó szexet! Bocs a kis "viccért", de hát ez így működik.:D Komolyabbra terelve: Ne görcsölj rá(mert az is gátolhatja) és TÉNYLEG élvezzétek a dolgot. Én eddig 2-szer estem teherbe és mindkétszer elsőre(amint eldöntöttük, hogy baba köv. hónapban lett is pozitív teszt). Nem stresszeltünk rajta, hogy most KELL szeretkezni, csak mikor tényleg megkívántuk... Szinte 100%-ra tudom mindkét esetben, hogy melyik volt az amikor sikerült!:D

Kitartás és jó probálkozást!:D

2012. jan. 13. 11:10
 4/7 anonim ***** válasza:
Hőmérőzés-hőgörbe vezetés, ovulációs teszt és a jó időben is jó szerelmeskedés:D Persze nem szabad görcsölni rajta(könnyű mondani).
2012. jan. 13. 12:06
 5/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:) görcsölni úgy érzem nem görcsölök, inkább csak igyekszem tudatosabban állni hozzá:) kapok most egy cikluscomputert (clearblue), úgy tudom ezzel nagyon jól lehet követni a termékeny napokat. tudtok róla vmit?
2012. jan. 13. 12:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Cikluscomputer??? Még nem is hallottam. Szerintem ez túlzás! Még csak most álltatok rá a babaprojektre!!! Lehet hogy köv hónapban már terhes leszel!!! Én csak szerznék be ilyet, ha már legalább fél éve nem jön össze!!! Már most rá vagy görcsölve.....

Lehet lepontozni.

2012. jan. 13. 12:43
 7/7 A kérdező kommentje:

ez egy nagyon hasznos kis masina, itt utána lehet olvasni: [link]

és magyarul:

[link]

Mivel ajándékba kapom, ezért semmiképpen sem utasítom vissza, mert kedves gesztus és érdekel is hogyan működik. valóban hosszú távon az ov.tesztek vásárlása sokkal többe kerül. sajnos a ciklusaim hosszabbak és rendszertelenebbek is, ezért biztosan nagy hasznát veszem.

2012. jan. 13. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!