Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszten a második...

Terhességi teszten a második csík időn túl?

Figyelt kérdés

Csináltam terhességi tesztet ami elsőre negatív lett, viszont később látszott már rajta egy halvány második csík, ami nem tűnt el napok múlva sem.Ez jelenthet babát?

Mikor érdemes újra tesztelni?

2012. jan. 16. 08:42
1 2 3 4 5
 11/43 A kérdező kommentje:

Köszi nagyon kedves vagy... :)

Képet sajna most nem tudok csinálni, mert melóba vagyok...

Viszont nekem Clearblue tesztem van és a kontroll csík az egyik oldalon erősebben kék és a második ami kijött az is azon az oldalon kék...

2012. jan. 16. 10:43
 12/43 anonim ***** válasza:
Hát, akkor ha magamból indulok ki, halkan gratulálok :)
2012. jan. 16. 11:18
 13/43 anonim ***** válasza:
Én one step-et használtam, reggeli első vizeletből 3 perc vagy 5 perc volt a határidő azt hiszem, semmi második csík nem volt, fél óra múlva viszont előbújt 1 óra múlva már nagyon erős volt:)))))Csináltam másnap a Gravi Hcg-vel még a kontroll elő se jött a tesztcsík már ott virított:))))Úgyhogy csinálj még egyet, de szerintem az első se hazudott:)
2012. jan. 16. 11:22
 14/43 anonim ***** válasza:
Szia! Írj ám,ha teszteltél! Várom az eredményt! :)
2012. jan. 16. 11:41
 15/43 A kérdező kommentje:
mindenképpen írok majd... szerintem majd szerda reggel fogok tesztelni, mert akkor lesz a párommal az évfordulónk... :) Hátha szép ajándékom lesz... ;)
2012. jan. 16. 11:45
 16/43 anonim ***** válasza:
Nekem sem jött meg,10-én volt évfordulónk,akkor reggel teszteltem,és negatív lett! Szívből kívánom,hogy te ne csalódj! So sikert! :)
2012. jan. 16. 11:56
 17/43 Babóca-2010 válasza:
Szerintem van esély ara hogy pocaklakod legyen mert nekem is nagyon halvány volt a második csík és most ott szuszog a kiságyba a kisfiam.Szorítók neked.
2012. jan. 16. 14:32
 18/43 anonim ***** válasza:
Szerintem az bíztató, hogy 5 napja késik, a többi majd elválik. Nekem pont most volt, hogy időn túl lett csak poz. a tesztem, másnapi már rögtön + lett, de végül mégis megjött. Szorítok, hogy neked sikerüljön!
2012. jan. 16. 17:02
 19/43 anonim ***** válasza:

szia.hasonló cipőben járok,de nekem még holnapig megjöhet.(29.napon vagyok és 27-30naposak a ciklusaim)

3tesztemen lett halvány második vonal,de nem tudom mennyivel 5perc után.Ugyanannyira halvány,de ott van.

Szerintem neked azért elég erősen ott virít a 2. csík!

Drukkolok,írd meg mi lett!!

2012. jan. 16. 17:35
 20/43 anonim ***** válasza:
előző vagyok,bocsi most olvasom ez nem a te teszed!félre olvasta...
2012. jan. 16. 17:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!