Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szurkál a méhemnél ez jelenthe...

Szurkál a méhemnél ez jelentheti a pé-t? (többi lent)

Figyelt kérdés

Az lenne a kérdésem hogy tegnap óta szurkál csak a bal oldalt a méhemnél és néha olyan megjön érzésem van ez akkor a pé lesz csatolom a görbémet is.

Esetleg a sűrű fejfájásom kapcsolódhat ehhez?

Eddig nem figyeltem az ilyen ovus fájdalmakat ugy hogy azért kérdezem hogy akkor ez az lenne?Nem nagyon értek a görbékhez most de akkor szerintem tuti most van a pé-m?!előre is köszönöm a segítséget!

[link]

2012. jan. 13. 20:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Tegnap befejeződött a peteérés, ma lökődött ki szerintem, szóval jókor voltatok együtt.

Drukkolok

A kilökődés okozhat szurkálást, meg enyhe fájást is.

2012. jan. 13. 21:06
 2/6 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ ma így alakúlt a hőm:

[link]

2012. jan. 14. 07:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Az egyik uncsitesóm fel sem tud kelni peteérésekor, annyira fáj a feje, meg a hasa is szúrkál. És nekem is mindig iszonyatosan fájt (most szoptatok), de petefészek tájékon.
2012. jan. 14. 13:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Ma pedig egyszer olyan kis buborékozás szerüséget éreztem ugyan azon az oldalt ahol a szurkákat tegnap meg tegnap előtt és, hírtalan az "villant be" össze jön ebben a hónapban a baba hát remélem jó volt a megérzés :)
2012. jan. 14. 14:06
 5/6 anonim ***** válasza:
Hajrá! Sok sikert! Nekem az segített, h sokat gondoltam rá, persze nem görcsösen. Álmodoztam milyen lenne a babám és huss, most 3 hónapos :) (10 évet vártunk rá!)
2012. jan. 15. 23:07
 6/6 A kérdező kommentje:

Gratulálok utolsó jó kitartóak voltatok :)

hát nem tudom de a görbém alapján most kicsit meg ilyedtem a mai eredménytől.linkelem...

[link]

2012. jan. 16. 08:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!