Ciklus 19. napján vagyok (jan.4-ére nem várom) fáj a derekam és görcsöl a hasam alja, mintha meg akarna jönni, ez jelentheti azt, hogy összejött a baba vagy más van a dologban?
A 19. napon még nem lehet tüneted.
Ami van, azt vagy mástól van, vagy beképzeled!
Köszönöm a hasznos válaszokat.Ha valakit zavar az ilyen kérdés, miért töri magát azzal, hogy válaszol, miért nem hagyja figyelmen kívül? Én meg ezt nem értem.
Biztos nem beképzelem, úgy görcsöl a hasam, szinte folyamatosan, mint mensi alatt, de ahhoz még korai nagyon. De az is elképzelhető persze, hogy más miatt van. De reménykedem, hogy mégis baba lesz belőle.
"Kedves" első!
Gondolod, hogy azért írja a kérdést, hogy téged szórakoztasson? Hát tévedsz? Ez az oldal azért van, hogy MINDENKI feltehesse a kérdését, és nem azért, hogy a te fajta unatkozó, társaság nélküli embereket szórakoztassa.
Kérdezőnek: szerintem tuti nem lehet a baba. Hiszen egy pár napja lehetett az ovud, de az is lehet, hogy azt van most, és azt érzed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!