Hogy lehet az hogy az ovulációs mikroszkóp egyik nap páfrányos, másik nap egyáltalán nem aztán a következő nap megint az?
Figyelt kérdés
Ez hogy lehet?Ennyire megbízhatatlan lenne,vagy az én hormonjaimmal van valami probléma?Egyáltalán teljesen párfáronysnak kellene lennie?Mert nekem csak egy-két folt van benne?Előre is köszi!2008. ápr. 1. 13:34
1/4 anonim válasza:
a mikroszkop nem megbizhato. inkább hőmérőzzél vagy ovutesztet vegyél
2/4 anonim válasza:
Az én tapasztalataim szerint megbízható!Ez attól is függ mennyire vagy benne gyakorlott!Nekem a nyállal való kimutatás jött be!és ügyelj mindig arra hogy erős fénynél nézz bele és nyomd össze középen ja és nem kell olyan borzasztó sok nyál rá!Remélem tudtam segíteni!
3/4 anonim válasza:
Na, nekem is pont ugyenez van. Szombaton volt páfrány, vas. nem, hétfőn volt, ma megint nincs :((( Gőzöm sincs, hogy mi ez, ilyen még sose volt, eddig mindig úgy működött, ahogy a nagykönyvben meg van írva.
Az LH teszt a legmegbízhatóbb, szerintem, próbáld ki, én is egyre kevésbé hiszek ebben a mikroszkópban...
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi válaszokat.sőtt tegnap a 34.napomon megint páfrányos volt!meg még ma is akkora páfrány van benne amekkora még nem is volt.Ez mitől lehet?
2008. ápr. 1. 15:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!