Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen az ovulációs fájdalom?

Milyen az ovulációs fájdalom?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 09:51
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

igen orvos szerint pontosan igy volt! azért feszitett 2 héten keresztül! amugy nem tudtam mi az! nem felfázás meg petefészek gyulladás volt! az tuti.igyekszem hinni az ő véleményének!most is fáj oldalt picit de nem olyan szúró érzés! csak érzem!hát kicsit félek az egésztől, de majd meglátjuk hogyan alakul! nem a terhességtől, mert már nagyon szeretném, csak a következményétől!

veszélyes vagy nem veszélyes időszak, hát ez igy jött össze! ovum kb 10-15 igy van. kalkulátor szerint ha 28-29 napos lesz ez a honap!

most a párom akarta igy! te tapasztaltál már eltolódott tüszőrepedést?

2012. jan. 14. 09:31
 22/27 anonim ***** válasza:
hát még én nem igazán vagyok ilyen téren elég tapasztal!!sajnos!!a múlt hónapba elég cikk-cakkos volt a hőm és lehet pont ezért!!de ez csak felevés!!vagy nem is volt pé-m!!nem tudom!!de most olyan szép a görbém!!soha nem volt még ilyen!!te értesz a hőgörbékhez??mert akkor felteszem a görbém ha gondolod!!írj!!
2012. jan. 14. 09:35
 23/27 anonim ***** válasza:

én nem vezetem és sajna nem értek hozzá!csak itt az oldalon nézegetem mások görbéit, és próbálom megfejteni a titkát!

szerettem volna elkezdeni mérni már én is de mindig elmaradt!

2012. jan. 14. 09:38
 24/27 anonim ***** válasza:

én mérem 5 hónapja!!csak most nem elejétől mértem mert anyósoméknál voltunk!na mindegy!!csak azt nem tudom honnan számítsam a dpo-mat mert 1-jén kezdődött az ovu fájdalom és 3 napig tartott de a hőm nem ment fel azonnal!!nem tudom lehet-e érteni!!felrakom a görbémet!!

[link]

így hátha érthetőbb lesz!!

2012. jan. 14. 09:48
 25/27 anonim ***** válasza:
nekem ez nehéz igy! de a dpo talán -tényleg nem akarok hülyeséget irni- az ovu 1.napjától van! hisz onnantól kezdődik a második periódus! de biztosan van itt aki jobban tudja,vagy ird ki külön kérdésben hátha segitenek neked.
2012. jan. 14. 11:11
 26/27 anonim ***** válasza:
akkor én 1-jén volt ovum akkor 2-tól számoljam a dpo-t??jól értem??
2012. jan. 14. 13:08
 27/27 anonim ***** válasza:
nagyjából gondolom igen ugy kell!
2012. jan. 14. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!