Ez lehet az ovulációs fájdalom?
Nálam meg az a baj, hogy nem tudom pontosan belőni, hogy megvolt-e már vagy most lesz meg az ovu. Mert azt tudom, mikor tartok ott, még ha csak a tüneteket nézem, akkoris, de napra pontosan nem tudom, hogy mikor volt. Tehát ovu környékén én is szoktam érezni, hogy kicsit fájdalmasabb az együttlét. Szoktam érezni erős szúrást az egyik oldalt, na ez tegnap este volt. Ma pedig azt érzem, hogy hirtelen leülésnél nehéz az alhasam. És most nem tudom, hogy már megrepedt-e vagy még csak most fog?
Ha 2 naponta vagytok együtt, akkor nem késitek le, az biztos. Na mi meg tegnap nem voltunk együtt, de mai nap mindenképp bele kell húzni, remélem, nem késő még!
Sziasztok!
Hirtelen leülésnél nekem is fájt tegnap. Utána délután voltam dokinál, UH-n látott szép nagy tüszőt. Szóval az a fájdalom szerintem azt jelenti, hogy még nem volt ovu.
Első vagyok:
Mi is úgy voltunk együtt, hogy 2 nap kimaradt, de aztán 27-én voltunk együtt, utána kimaradt a 28-a és végül 29-én, állítólag ekkor volt ovulációm. Mivel ma 30-án emelkedett a hőm. De tudjátok mi a fura? Hogy még mindig érzem leülésnél néha azt a "nehezet"! A hőm pedig ma megemelkedett! Akkor most mi van??
Amúgy én is 13-ára nem várom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!