Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovulációs fájdalom pontosan...

Az ovulációs fájdalom pontosan milyen?

Figyelt kérdés
Nekem szombaton fájt a hasam a bal oldalon, petefészek környékén. Nem szúrt, inkább feszített egy-két órán keresztül. Nem volt óriási fájdalom, inkább csak kellemetlen érzés. Ez az amit érezni kellene? Ez peteérést jelent vagy már tüszőrepedést? Másnapi együttlét már késő?
2011. márc. 28. 08:55
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia!Mindenkinél más ez a fájdalom,de szerintem neked az volt!Ez peteérést jelent és jókor voltatok együtt!
2011. márc. 28. 09:00
 2/4 A kérdező kommentje:
De jó lenne!
2011. márc. 28. 11:42
 3/4 anonim ***** válasza:

Nekem általában a jobb petefészkemben van peteérésem és szinte minden hónapban megérzem. Eleinte azt hittem vakbél gyulladásom van annyira fájt, nyomás érzésem volt, alig tudtam kiegyenesedni. Az volt a furcsa, hogy mindig elmúlt egyik napról a másikra. Amióta figyelem a pé-met azóta tudom,hogy ez nem vakbél, hanem peteérés. Valamint az uh is kimutatta egyszer amikor azt hittem cysta, hogy egy érett tüsző. Úgyhogy szerintem mindenkinél más. Van aki nem érzi meg én meg látod majdnem megműttettem magam:)

Szerintem neked is pé-d volt és tökéletes, ha az azt követő napon voltatok együtt, mert valószínűleg akkor szabadult ki a petéd.

Sok sikert.

2011. márc. 28. 15:50
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi
2011. márc. 28. 19:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!