Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Milyen az ovulációs fájdalom?

Milyen az ovulációs fájdalom?

Figyelt kérdés
2012. jan. 13. 09:51
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Nem mindig ugyanakkor kelek fel, ha a lányom felsír éjszaka, akkor már nem ad pontos eredmény, csak ha legalább 4 órát alszom egyhuzamban stb. Elkezdtem, de abbahagytam, mert úgy semmi értelme.
2012. jan. 13. 12:20
 12/27 anonim ***** válasza:
ja igen!!akkor semmi értelme!!
2012. jan. 13. 12:27
 13/27 anonim ***** válasza:
sziasztok! bocsi hogy ide irok, de kérdezni szeretném tőletek, hogy az ovus fájdalmat ti érzitek konkrétan minden hónapban? vagy az is normális, ha a nő nem mindig érzi meg?????
2012. jan. 13. 16:03
 14/27 anonim ***** válasza:
nem mindenki érzi meg az ovut!!vagy ha ige érzi nem biztos,hogy minden hónapba!!
2012. jan. 13. 16:07
 15/27 anonim ***** válasza:
köszike!
2012. jan. 13. 17:45
 16/27 anonim ***** válasza:
szívesen!!ha van kérdésed és tudok segíteni nyugodtan írj!!
2012. jan. 13. 18:11
 17/27 anonim ***** válasza:

Én ezt a középidős fájdalmat nem olyan rég fedeztem fel magamon, pedig már nem most kezdtem a vérzéses dolgot!!!

változó hosszuságúak a ciklusaim, de most a legutolsó 2 hónapi 28 napos volt!ha nem ér stressz és egyebek lehet beállhatok igy 28 napra? most szeerelmeskedtünk védekezés nélkül 12vagy13.napon, és aggaszt hogy mi lesz??? talán kis esély? de most nemérzema szúrásokat

2012. jan. 13. 19:52
 18/27 anonim ***** válasza:

én se olyan rég fedeztem fel az ovu fájdalmat!!bár biztos volt minden hónapba de nem vettem tudomást róla vagy nem tudtam miért is fáj!!nekem nem pont közép tájt van az ovum mert nem 28 napos a ciklusaim!!általában 32 naposak!!

a kérdésre a válasz::igen lehet rá esély,hogy terhes legyél!!bár ha nem tud beágyazódni hiába van ovud!!méred a hőd??

2012. jan. 14. 07:50
 19/27 anonim ***** válasza:
a hőmet nem mérem!! csak ez a középidős fájdalom tünt fel nekem! Ősszel volt, hogy 2 hétig nem repedt meg a tüszőm -orvos szerint- és akkor alig éltem egész végig meg nem jött a havim! aztán amikor megjött, akkor éreztem ezt a késszúrás jellegű középidős fájdalmat,m és el mult a szurkálás..ma mintha fájt volna ott lent, de a mensim ugyanugy vagyis hasonlóan jött meg mint akkor ősszel!
2012. jan. 14. 08:41
 20/27 anonim ***** válasza:
értem!!és ha az orvos nem mondta volna,hogy a tüsző nem repedt meg akkor nem is tudtad volna!!már mint azért fájt végig az alhasad vagy ahol fájt mert nem repedt meg??
2012. jan. 14. 08:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!