Görbeszakértök adnátok tanácsot?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne hogy dec.26-án jött meg utoljára, január 3-án a doki látott egy 18mm -es tüszőt. szerintetek megrepedt már, vagy mi a helyzet a görbém alapján. Köszönöm
2012. jan. 12. 18:52
1/7 anonim válasza:
A görbéd alapján még nem volt szerintem.
De ha holnaptól alaphő felé megy és ott marad akkor megvolt.
2/7 A kérdező kommentje:
nagyon köszi hogy válaszoltál, és szerinted ha megvolt akkor 8-án, vagy 12-én. mert a tüszőm 3-án volt 18mm-es. nem lehet hogy 12-én a beágyazódás miatt esett le a höm?
2012. jan. 12. 21:38
3/7 A kérdező kommentje:
szia , felment ma a höm 36,7-re. de sajnos hétfön és csütörtök este tudtunk együtt lenni.
2012. jan. 13. 06:05
4/7 anonim válasza:
Akkor inkább 12.-én volt az ovud szerintem.
Beágyazódásos hőleesés nagyon ritka esetben van, illetve tudományosan nem tudták bizonyítani hogy összefüggés van a hőleesés és a beágyazódás között.
Én decemberben estem teherbe, és ovu után 6 nappal volt egy hőleesés, aztán szépen emelkedett, de ugyanúgy az előzőciklusokba is mindíg volt egy ilyen hőleesés...
Szóval erre nincs mit adni szerintem.
Sok sikert!
7hkm
5/7 A kérdező kommentje:
hát kicsit elkeseredtem, mert nem sikerült a héten együtt lenni többször a párommal. ez a 2.hónapom hogy nem szedek semmi bogyót/clostyt szedtem duphasztonnal kombinálva 10 hónapig és eredmény nem volt/ hát már csak reménykedem hogy a tegnap esti együttlétböl végre lesz egy kisbabám. koszi hogy válaszoltál Szép napot neked
2012. jan. 13. 09:34
6/7 anonim válasza:
Akkor pont jókor voltatok együtt! :)
Szorítok neked!
7/7 A kérdező kommentje:
úgy legyen.
2012. jan. 13. 10:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!