Laporoszkópiás műtét előtt állok. Mit kell (ene) tudnom róla?
Figyelt kérdés
2009. máj. 25. 14:55
11/17 anonim válasza:
Én sem gondoltam ennyire, de mivel közölte, nem volt mit tenni. Ragaszkodtam hozzá. A szülés 100eFt volt. Ezt is előre megmondta.
12/17 anonim válasza:
Az 50 sztem sok, ha csak nem kér ennyit konkrétan! Más szülésnél kap ennyit! Persze ha van rá keret, akkor nem kell sajnálni. Én az én dokimnak 30-at adtam - magánba járok egyébként hozzá - és ő sokalta nagyon! Sztem 15-20 elég! Tartogass a szülésre! :)
13/17 anonim válasza:
Én 2 éve adtam 10 ezret. Szinte nem is ismertem a dokit. Előtte talán kétszer voltam nála. Utána is talán 2szer.
14/17 anonim válasza:
szerintem a maximum a 20.000.-, nem kell elkényeztetni a dokikat, mi rontjuk el őket!!! ő ezért megkapja a rendes havi fizetését a kórházban, gondolj erre is! Amúgy meg remélhetőleg úgyis a legjobb tudása szerint végzi el a műtétet, tehát utána már lényegében tök mindegy, mennyit adsz, mert túl vagy rajta! Már nekem is pedzegette a dokim, hogy lenne egy ilyen beavatkozásom majd ősszel, de még nem tudtam rászánni magam, hogy vállaljam, majd eldől. Megírod majd, hogy mi volt? Minden nagyon érdekel!!!! hol lesz a beavatkozás?
15/17 A kérdező kommentje:
Kecskeméten lesz. És neked? Ma beszéltem a dokimmal, és csütörtökön kell befeküdnöm és pénteken megcsinálja. Ha minden jól megy szombaton jöhetek haza. Ennyit tudok eddig.
2009. máj. 25. 16:45
16/17 anonim válasza:
szia én Kaposvári vagyok. nekem 2 honap mulva lesz, már régota várunk a babára, de még 2 honap a páromnak gyogyszer ha addigen mjön össze megcsináltatom.
17/17 anonim válasza:
nekem majd elvileg Fehérváron (16.27-es vagyok) Hát majd meglátom! Neked nagyon szorítok, bátor hős vagy, biztos, hogy minden rendben lesz, és jó neked, hogy már túlleszel rajta!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!