Csajok. Kik azokakik a napokban nemvárják? :D
Figyelt kérdés
Lécci írjatok,hagy szurkoljunk egymásnak.Puszi2012. jan. 11. 00:28
21/23 anonim válasza:
sziasztok én màra nem vàrtam nem is jött. délutàni tesztem halvàny pozi:-) örülök is meg egy kicsit félek is mert az elözö baba. is igy kezdödött de nem maradt sajnos velünk:-(
22/23 anonim válasza:
cukibabay01!
Ne keseredj el! Én is elvesztettem az első babám, 8 hetes terhes voltam, mikor megállt a szíve. :( De utána egyből újra teherbe estem és teljesen egészséges kisfiam született!!! Mindig azzal próbáltam magam nyugtatni, hogy még egyszer nem lehet baj, olyan nincs!!! :)
Nagyon drukkolok neked!!!! Hidd el, nem lesz semmi baj!!!
23/23 ozsi987 válasza:
Valakinek valami jĂłhĂre? 4 negatĂv teszt utĂĄn, a dokinĂĄl vĂĄrok, hogy miĂŠrt nem jĂśn meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!