Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok. Kik azokakik a napokba...

Csajok. Kik azokakik a napokban nemvárják? :D

Figyelt kérdés
Lécci írjatok,hagy szurkoljunk egymásnak.Puszi
2012. jan. 11. 00:28
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:

Szia

Én szombat környékére nem várom!! Nagyon nem! :D

Te hogy vagy? Teszteltél már? Érzel valamit? Első baba? Mióta próbálkoztok?

Szép napot! Puszi Sz

2012. jan. 11. 05:56
 2/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Én a hétvégére NEM várom!Mensi szerű tüneteim vannak,de furcsának találom,hogy sokkal hamarabb elkezdődött mint ahogy szokott.Reménykedem...És drukkolok nektek!!
2012. jan. 11. 06:03
 3/23 anonim ***** válasza:
Én tegnapra nem vártam, van egy nagyon halvány + tegnapról, és épp az imént lett pozitív ismét:-)
2012. jan. 11. 06:34
 4/23 anonim ***** válasza:
Gratulálok!!Jajj de irigyellek.:)
2012. jan. 11. 08:15
 5/23 edit1979 ***** válasza:
Sziasztok. Nekem ma lesz elméletileg peteérésem, szóval mindent bele napom lesz. De nagyon szurkolok már. A múlt hónapban próbálkoztunk először, de akkor nem sikerült. Eléggé csalódott voltam. :-( Haátha most!!! :-) Drukk mindenkiknek! Ti mióta próbálkoztok?
2012. jan. 11. 09:36
 6/23 anonim ***** válasza:
Mi két hónapja próbálkozunk.Akkor drukk neked is!!És mindent bele!!!:)
2012. jan. 11. 09:57
 7/23 anonim ***** válasza:
Én mára nem várom, eddig nem is jött. De a tegnapi tesztem teljesen negatív volt. :( Mi 3. hónapja próbálkozunk, a második gyermekünkre várunk. Már mindenfélét érzek magamon, de lehet, hogy csak a képzeletem játszik velem.
2012. jan. 11. 09:59
 8/23 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Én is a napokban nem várom, pontosabban tegnap kellett volna megjönni, de egy-két nap mínuszba és plusszba játszik néha. Még mindig semmi, de a tegnapi tesztem negatív lett, várom még hátha lesz valami. Szorítsunk egymásnak!
2012. jan. 11. 10:33
 9/23 anonim ***** válasza:
én elméletileg 1 hét múlva nem várom.ez a 2 hónapunk és a tesóra gyúrunk.nagyfiam 15 hónapot váratott magára,remélem most elöbb összejön.
2012. jan. 11. 13:26
 10/23 anonim ***** válasza:

sziasztok

én is a hétvégére nem várom. sajna a mai tesztem negatív:(

de még bizom benne:) mi 1 éve probálkozunk és ez az első ciklusom egy méhsövény műtét után.

2012. jan. 11. 14:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!