Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Csajok. Kik azokakik a napokba...

Csajok. Kik azokakik a napokban nemvárják? :D

Figyelt kérdés
Lécci írjatok,hagy szurkoljunk egymásnak.Puszi
2012. jan. 11. 00:28
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok.Kőszi,hogy ennyien írtatok,nagyon aranyosak vagytok.

Mi sajnos már tőbb,mint 1éve próbálkozunk és 3hónapja.

Én régen mindig tesztelgettem meg kerestem a tüneteket meg minden,most meg már csak belső idegem van minden egyes menszesz előtt amikor elkezd fájni a mellem,gondolom emiatt a stressztől változó a ciklusom is,van amikor 26.npra van amikor 30ra jőn meg.....

De már múlr hónapban úgy éreztem,hogy terhes vagyok,mert ugyanugy megjőtt ,de viszont gyanús volt,és 6napig barnáztam,aztán csináltam tesztet és negatív lett,ellietve én bele láttam a halvány vonalat,de mindegy....most ugyanugy érzek mint múlt hónapban.Én már nem reménykedem,vagyis hát egy okom van rá,hogy reménykedjek,mert tavaly amikor terhes lettem nagyon magas volt a pulzusom,de az sajnos nem gyazódott be,most ugyanígy voltam a 6napos barnázás után 1 és fél héttel.Nem tudom,nem értem jvő hónapban megyek dokihoz hogy mostmár segítsen.Nektek mi a véleményetek.

A pozi tesztes kismaminak jó eészséget nagygratula hozzá,és nektek meg csajszik sok sikert.Üdv

2012. jan. 11. 16:06
 12/23 A kérdező kommentje:
jah,most vagyok a 24.napon
2012. jan. 11. 17:18
 13/23 anonim ***** válasza:

Gratula a pozitív teszthez és fel a fejjel akinek nem sikerült, majd ezek után :D

Én 10-ére vártam volna, de még mindíg semmi. Hétfőn jöhet a teszt ha addig sem történik semmi.

2012. jan. 13. 22:58
 14/23 anonim ***** válasza:

7. válaszoló vagyok

11-re nem vártam és 13-án egy halvány + tesztem lett!!! :D

Drukkolok a többieknek! ++++++

2012. jan. 14. 08:45
 15/23 anonim ***** válasza:
Én 18-ra nem várom. De már van 3 (erősödő)halvány pozi tesztem. Csak azért mertem ennyivel előbb megcsinálni, mert furcsa tüneteim voltak. Kedden este nagyon begörcsöltem, olyan volt mintha meg akarna jönni. És nagyon fájt mindkét mellem (alapban menszi előtt nem szokott). Reggel ugyanez volt. Nem bírtam tovább, este csináltam egy tesztet, és pozi lett :) Nem képzelődtem, férjem is jól látta. Aztán gyors mégegyet, az is pozi lett. Most várom, hogy el tudjak menni dokihoz, mert azért ahhoz még nagyon korán van :) Ez volt a 3. próbálkozós hónapunk. Mindenkinek szívből kívánok pozitív tesztet a hónap végére :)
2012. jan. 14. 12:14
 16/23 ozsi987 ***** válasza:

Sziasztok!! Mi február óta próbálkozunk. Azóta semmi :(

Ebben a hónapban 11-re nem vártam. Azóta sem jött meg. Középidő körül nagyon fájt a hasam lent, a gyomrom, hányinger, és fájt a szex. Azt hittem na most!! Hétfő óta kicsit szurkál a hasam, hányinger- de lehet, hogy ezt csak bebeszélem- Szerdára nem vártam. Kedden, szerdán, csütörtökön teszteltem. Mind negatív lett. (igaz egyik sem reggeliből lett) Fáj a cicim. Most mi lesz? Szerintem úgy is meg fog jönni. Sokszor csalódtam már 1-2 nap késés miatt...

Drukk mindenkinek!

Gratula a pozitív tesztekhez!!!

2012. jan. 14. 12:32
 17/23 anonim ***** válasza:
gratulálok a pozitív tesztekhez.nekem ez a hónap sikertelen.megjött sajna.sebaj majd a következő.
2012. jan. 14. 12:50
 18/23 anonim ***** válasza:

7. válaszoló vagyok

11-re nem vártam és 13-án egy halvány + tesztem lett!!! :D

Drukkolok a többieknek! ++++++

Voltak tüneteid?

2012. jan. 14. 14:06
 19/23 ozsi987 ***** válasza:

Ne haragudj, de nem tudom, hogy nekem akartad-e szegezni a kérdést...

Ha nem, az se baj... :)

2012. jan. 14. 14:13
 20/23 anonim ***** válasza:

7. válaszoló vagyok

Nekem a hasam alja görcsöl már félidő óta, ami néhány hónapja "szokásom" lett, ezért még nem mertem bízni. Aztán a mellem is mintha elkezdett volna duzzadni és egy nagyon-nagyon enyhe izomlázszerű fájdalmat éreztem benne, de mivel nagyon vágyok a babára még mindig azt gondoltam, hogy lehet, hogy csak képzelődök. A 10-ei tesztem még teljesen negatív volt, így vártam, hogy akkor szerdára megjön, de nem... Így pénteken újra teszteltem ami elég halvány, de egyértelmű +. :) Kb. csütörtök óta időnként émelygek és szédülök, ez mára lett egészen egyértelmű. Az első terhességemnél semmi ilyesmi nem volt, akkor az egyetlen tünetem a mellfájdalom volt. A hasam görcsölése csak a 6-7. héttől, de elviselhető mértékben.

ozsi987! Ha még nem jött meg, akkor még van remény! Nagyon drukkolok! Lehet, hogy csak később mutatja ki a teszt. Mióta szültem nekem is összevissza ciklusaim voltak 22-30 nap között, de 1-2 nap csúszás mindig volt, ezért is gondoltam, hogy most sem sikerült. ++++++ megy a drukk!!!

2012. jan. 14. 14:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!