Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok! A gyógyszerek,...

Lombikosok! A gyógyszerek, injekciók kiválthatók wellness utalvánnyal is?

Figyelt kérdés
2012. jan. 10. 11:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem hiszem. De milyen az a wellness utalvány? Még nem hallottam róla.
2012. jan. 10. 13:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Munkahelyi cafetériában kapom,gyógyszerekre,gyógyászati segédeszközökre felhasználható.Most derült ki,hogy csak lombikkal van esélyem a teherbeesésre,jó lenne,ha a szurikat,gyógyszereket ezzel tudnám kiváltani.Úgy hallottam nem minden gyógyszer váltható ki vele.
2012. jan. 10. 13:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Nem egészségpénztári hozzájárulásra gondolsz? Mert azzal kiválthatóak igen, nekem egyedül a femibiont (terhesvitamint) nem lehetett arra, a többi elszámolható volt.
2012. jan. 10. 14:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Én eg. pénztári kártyával fizettem az összes lombikos szurit. Igaz a munkáltatóm nem fizeti, én utalgatok rá pénzt (a fizumbólis megy rá mindig), és köv. évben 20%-át visszakapom.

Tavalyi 2 inszem és 2 lombik után, plusz egyéb gyógyszereim, kontaktlencse, elég sok pénz jön vissza majd adóbevalláskor.

2012. jan. 10. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Igen,köszönöm arra gondoltam.Hát ennek örülök,hogy kiválthatók a gyógyszerek,szurik.Végre valami jó hír.Köszönöm.
2012. jan. 10. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!