A párommal egy hónapja kezdtük el a baba projektet! 28-ra nem várom, egy hete teszteltem reggel 25-ös erősségű teszttel, de negatív lett! Ha terhes lennék már ki kellett volna egy hete mutatnia a reggeli tesznek?
Figyelt kérdés
Feszül a hasam, sokat járok a wc-re, a hányiger is elkap, de leginkább este! Hízni nem híztam, de a hasam mintha fel lenne puffadva!2009. máj. 24. 19:53
21/23 A kérdező kommentje:
Szia!
Neked is gratulálok és boldog babavárást! Sok boldogságot!
Te meddig fogsz/akarsz dolgozni?
2009. jún. 4. 18:14
22/23 anonim válasza:
Szia!
Még nem mentem vissza a beülti óta, mert közbejött ez a haspuffadás. A hasamban felgyűlt sok folyadék, és emiatt nem engedtek vissza dolgozni. Jövő héten megyek kontroll uh-ra, nem tudom akkor mit fog az orvos tanácsolni. De lehet már nem is megyek vissza, még nincs eldöntve...
23/23 A kérdező kommentje:
Szia!
Én dolgozom, remélem nem lesz baja a babámnak, mert nem könnyű munkát végzek! Bár próbálom kímélni magam, de nem mindig tudom! Meg még nem akarok szólni a munkahelyemen csak akkor ha voltam orvosnál és minden rendben a babánál!
2009. jún. 6. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!