A párommal egy hónapja kezdtük el a baba projektet! 28-ra nem várom, egy hete teszteltem reggel 25-ös erősségű teszttel, de negatív lett! Ha terhes lennék már ki kellett volna egy hete mutatnia a reggeli tesznek?
Szia! Gratulálok neked! :)
Én nem teszteltem még, nem mertem!
Nem jött meg, remélem nem is fog! Köszönöm a drukkot, remélem összejött! :)
Milyen teszttel teszteltél?
Nekem egyre erősödik a hányingerem...remélem, hogy babó van a dologban...
Te hány éves vagy?
Szedem az Elevitet, igaz nem rég óta, de nekem nincsen rá panaszom eddig!
Szia!
Én 27 leszek idén. One minute tesztet használtam, szerintem, megbízható. Remélem te is babásodsz!!! Szurkolok!!!
Szia! Én 26 leszek júliusban!
Nem jött meg, meg általában hamarabb jön meg, nem szokott késni! Majd jövő hét kedden csinálok egy tesztet!
Nekem az még a furcsa, hogy nem nagyon szeretem a szénsavas üdítőket, mindig mentes vizet vagy gyümölcslevet iszok, de mostanában egy-két pohárral naponta megkívánom az édes löttyöket!
Szia kismami társ!
9:10-es
Óóóó, gratulálok!!!! Hát ez nagyon szuper!!! Nekem nincs hányingerem, csak a melleim fájnak és a hasam puffadt. Ja, és sokat alszok! Tegnap 5 mm-es petezsákot látott az orvosom uh-on!!!! :) :)
Szia!
Én még nem mentem orvoshoz, majd a jövő héten! :)
Mikortól hall szívhangot is?
Nem hittem volna, hogy már az első hónapban sikerülni fog!
A hányingerem néha néha van....nem vészes...remélem végig ilyen lesz és nem fog erősödni!
Nekem is fájnak a melleim és a pocim akar szét durranni! :)
Szia!
Akkor főleg gratula, ha az első hónapban sikerült!!!!!
Nekünk 2,5 év után most sikerült végre, és segítség kellett hozzá. Beültetésem volt... ezért voltam már orvosnál, folyamatos megfigyelés alatt állunk :), úgy tudom a 6. héttől már van szívhang.
Minden jót!!! Remélem most már minden rendben lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!