Vannak paktikák a beágyazódás növelésére? Vagyis a teherbeesés esélyének növelésére?
Mensi első napjától peteérés napjáig: napi 2 bögre málnalevél tea.
Peteérés napjától a terhességig vagy köv mensiig: napi 2 bögre palástfű tea.
Én patikában vettem a palástfű teát. Ha van időd, menj és vegyél, de ha amúgy se lettél volna most terhes, akkor már nem ettől leszel az.
Ne parázz, nyugi, majd lesz babád :) :) drukk
1. és 4. vagyok.
Én 2 bögrével ittam, amikor a másodikkal terhes lettem. Két hétig ittam, nem lett baja a májamnak :) elsőre sikerült teherbe esni.
Most a 3.babát tervezzük, itt a tea, de mindig elfelejtem inni. Most épp meg is van, lehet elkezdem a málnalevelet :)
teljesen igaza van a 7. válaszolónak, csak nekem ez nem megy, sajna. 14 hónapja várjuk már a babánk érkezését. az orvos nem mond semmit, vagyis azt, hogy minden rendben, csak várni kell. de meddig még ? :(
akkor lehet, én is iszok még egy bögre palástfűteát!
Ha mindketten egészségesek vagytok az jó!! Akkor csak jó sok szex kell és előbb-utóbb jönni fog a baba. Próbáljatok meg kétnaponta együtt lenni.
Bár, amikor mi eldöntöttük, hogy jöhet a 2. baba, összesen kétszer voltunk együtt a férjemmel abban a hónapban és terhes lettem. Sajnos nem maradt meg, mert hiába volt két halvány pozitív tesztem, két héttel a mensi esedékes napja után megjött. Doki szerint nagyon korai vetélés volt. Utána viszont 3. hónapra összejött, abban a hónapban kétnaponta voltunk együtt. (7. voltam)
Sokáig én is ezeken görcsöltem, baba sehol. Aztán 605 év után belenyugodtam, hogy ha nem akkor nem, megleszek gyerek nélkül. Rövidesen összejött a baba.
26 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!