Túl korán végeztem el?
Figyelt kérdés
Elméletileg holnapra nem várom,de egyszerűen nem bírtam ki és ma reggel teszteltem,negatív lett! Viszont minden jel arra utal,hogy babás vagyok! Várnom kellett volna még a teszteléssel?2012. jan. 9. 10:02
1/5 anonim válasza:
Még várj vele, mert ha terhes is vagy, nem biztos, hogy termelődik már annyi hcg a szervezetedben, hogy teszt kimutassa. Ha terhes vagy, akkor 2-3 napon nem múlik semmi, próbáld megvárni és akkor tesztelni.
2/5 anonim válasza:
Hát én is minden hónapban biztos voltam benne hogy terhes vagyok, aztán mégsem...
Várd, hogy késsen, akkor tesztelj!
3/5 anonim válasza:
Szia,várd még meg azt a pár napot mert még terhesség esetén is lehet hogy késobb a teszt:)
4/5 anonim válasza:
Annyira nem volt korai a teszt, ilyenkor már sokaknak kimutatja, főleg reggeliből. De van akinek nem, úgyhogy van még remény. Viszont az, hogy minden jel arra utal, az nem biztos. A kezdeti "tünetek" hasonlítanak a mensit megelőző tünetekre, és produkálni is tudja őket az ember, ha nagyon akar babát. Holnap után ismételd a tesztelést, ha nem jön meg. Sok sikert!
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) 2-3 nap múlva megismétlem a tesztelést,ha addigra sem jön meg!
2012. jan. 9. 10:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!