Jókor voltunk együtt a párpmmal? Lehet-e baba, vagy esetleg túl korán, vagy már későn voltunk együtt?
Figyelt kérdés
dec.26-án jött meg utoljára. 27 napra jött meg, de egyébként 26-28 napos ciklusaim vannak. Ma van a 14. nap, de pénteken (tegnap előtt) szurkált a jobb petefészkem, nekem peteérésnél mindig szokott, tegnap este még jobban éreztem. Én arra következtettem, hogy akkor most van a peteérésem, ráadásul amúgy is kb a ciklus közepe, tehát reális is lenne! Együtt voltunk most minden nap (tudom 2 naponta ideális ilyenkor, de sem a lehetőséget nem akartuk elhalasztani, másrészt most nem találkozunk két hétig, és ezt hozták a vágyak), lehet szerintetek eredményes? A hasszurkálás az az ovu melyik szakasza lehet?2012. jan. 8. 13:26
1/3 anonim válasza:
Lehetséges, mi is az ovu idején minden nap együtt voltunk, nem izgat ez a két naponta dolog, nálunk bevált, és baba is lett belőle, most vagyok 16 hetes:) Drukkolok nagyon!
Amúgy görbét nem vezetsz, nyálkád volt?
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, nem vezetek görbét nem szeretnék rágörcsölni, mert szerintem az hátráltatná a dolgot, most éppen elutaztunk, és az hogy kettesben szép környezetben voltunk azt hozta, hogy igazábaól már egy hete minden nap volt szex, így a nyákot nem tudtam figyelni, mert az ugye lehetett az ondó is.... tehet nem tudom. Amúgy most megtettünk mindent, hátrahajló a méhem és felemeltem a lábam, h minnél több katona jó helyre kerüljön, és jó lenne ha lenne eredménye:)! Te nem aggódtál, vagy izgultál? Úgy értem, most hogy valószínű el kellett kapnunk a jó időt, most izgulok hogy összejöjjön, és félek, hogy ez fogja gátolni a dolgot, szertném elterelni erről a gondolataimat!!! Ez normális?
2012. jan. 8. 14:23
3/3 anonim válasza:
szia, nekem is dec.26-án jött meg utoljára, de én mérem a hömet. nem tudom értelmezni a högörbémet, mert nem értem gogy a doki szerint 3-án volt 18mmm-es tüszöm és a nyálkahárty vastagsága 7mm volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!