Esélyes lehetek egy babára? Nálatok, hogy volt? Az ébredési hőm 37°, napközben 37,3°. Ovu után vagyok 9 nappal.
Figyelt kérdés
2012. jan. 8. 13:18
21/31 A kérdező kommentje:
ovu előtt reggel ébredéskor.
2012. jan. 8. 16:28
23/31 A kérdező kommentje:
Ja!A 13. kedves válaszolónak elfelejtettem,hogy a sok pisilést nem én írtam mint tünetet!
2012. jan. 8. 21:26
24/31 anonim válasza:
szia!!kedves kérdező!!!bocs a pisilést én írtam!!de az tényleg nem tünet!!az sem amit most érzek!!tehát a mellbimbó érzékenység!!inkább attól,hogy dúlnak bennem a hormonok!!legalább tudom,hogy jól működik a szervezetem!!amúgy mi a helyzet veled???van valami fejlemény??írj ha vagy!!drukkolok!!netti!!
25/31 A kérdező kommentje:
2012. jan. 9. 10:18
26/31 anonim válasza:
szia!!ne aggódj!még mindig magas!!!így még esélyes a baba!!nekem feljebb ment a hőm!!36,9 volt!!nyíl egyenes!!de én még csak 8dpo-n vagyok!!netti!!!
27/31 anonim válasza:
te tesztet mikor csinálsz??bocs ez lemaradt!!netti!!
30/31 A kérdező kommentje:
Szia Netti!Ez szerintem nem jó!Nem látok rajta semmit!!!
Tesztet?A hétvégére tervezem.Elvileg pénteken izgulhatom szét az agyam,hogy megjön-e vagy sem....és ha nem szombaton,de legkésőbb vasárnap tesztelek.
És te?
2012. jan. 9. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!