Láttok második csíkot? Holnapra nem várom. Ez akkor pozitív?
ez egy 10-es vaterás teszt reggeli első vizeletből, ma délután is csináltam egyet, exepil teszt 25-ös és ugyanilyen lett, pedig előtte még két bögre teát is megittam.
Köszönöm szépen hogy megírtad!
Nekem a 12. napon(5.-én) lett a teszt negatív!Szerinted ha tesztelek még egyet akkor már tutira kimutatja?
Tegnap volt első pozitív tesztem, 13 napos késés után. Múlt csütörtökön még negatív volt de tegnap és ma elég határozottan kétcsíkos :) sokat gondolkoztam, hogy mondjam el páromnak a jóhírt és a mai ultrahang megadta az ötletet. Teljes csöndbe feküdtünk egymás mellett és megkérdeztem tőle, hogy tudja e mekkora 4 mm. Csak nézett hülyén és akkor mondtam neki, -mert akkora a gyereked, tudod 3 hete...?
(tudom, hogy ez így azért nem pontosan igaz de akkor éppen nem volt lényeg)
hihetetlenül örült, a vigyort órák óta nem lehet letörölni a képéről és engem is boldoggá tett ezzel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!