Spermavizsgálatunk lesz. És előtte nemlehet 5 napig sexelni. De ma betettük kicsit de nem ment el a férjem ez baj?
Figyelt kérdés
egyáltalán nem ment el még a közelében sem volt csak kicsit betettük a helyére szegényt:)ne szenvedjen már.2009. máj. 23. 22:43
11/20 anonim válasza:
Hát igen, ez az orvos felelősségteljesebb. Nem értem hogyan írhatott clostyt, ha meg sem nézte van-e peteérésed, ez lett volna a minimum... Úgy tűnik mostmár jó orvosod van és minden rendben lesz, az előzőt meg messze kerüld el. Az, hogy főorvos általában mérvadó, mert nem véletlenül lesz valaki az, de ilyen tapasztalatok után...a kivétel erősíti a szabályt :) Ilyen mentalitással nem sokáig marad főorvos :):) Majd írd meg mi volt a spermavizsgálaton:):)
12/20 A kérdező kommentje:
irnál privit nekem? majd oda megirom a spermavizsgálat eredményér mert elfogom felejteni hová igértem meg. ti probálkoztok?
2009. máj. 23. 23:37
13/20 anonim válasza:
Szerintem sem baj,amig a kiskatincsok bent maradtak a helyukon.
Az en parom is kedden megy spermavizsgalatra :).
14/20 A kérdező kommentje:
és nektek hová kell menni?nekünk szoélnokra szerdán reggel fél 8ra
2009. máj. 24. 00:10
15/20 anonim válasza:
Semmi baj, nem csapoltátok meg a férjedet. :-) Nem lesz belőle baj, így is pont ugyanakkora spermaszámot fognak mérni, mintha be se tette volna.
16/20 A kérdező kommentje:
köszönöm:)akkor nemkell elmondani a védőnőnek ugye?meert nagyon kelemetlen lenne.
2009. máj. 24. 00:15
17/20 anonim válasza:
Mi a vam korhaz andrologiajara megyunk, ott van a meddosegi kozpontnal.
Mar mi ketszer lemondtuk...hasonlo 'probalgatasok' miatt :). De most mar ott leszunk!
18/20 A kérdező kommentje:
ilyen probálkgatások miatt mint a miénk ? és nektek nemsikerült ben tartani a sok fiúkat?vagy ti is megijedtetek mint mi?
2009. máj. 24. 00:20
19/20 anonim válasza:
Igen, olyan probalgatasok miatt...de nekunk nem maradtak a helyukon :). Mar az elejen latoszott, hogy le kell mondnanunk..meg is beszeltuk. Ne hidd,hogy ilyen allandoan szexelo allatok vagyunk, de egyszer pont 'bekulesben' voltunk, utana meg eppen ido volt a baba probalasra..es az fontosabb volt.
20/20 anonim válasza:
szia én még nem irtam., amugy ne aggodj. bent maradtak a katonák.. és még a mennyiség is nöhet ettöl, mert több ondováladék lesz. mi a párommal már rutinos ledok vagyunk sajnos, nálunk nem jok az eredmények.. én is készülök az átjárhatoságira.. ami meg a hugycsöben marad azt kipisili, amugy meg ami elhal, az felszivodik. attol hogy pár darab meghal, nem rontja az eredméynt. a papiron ugyis az az eredmény fontos hogy mennyi egy mililiterben ami van, meg mennyi az össz szám. itt nálunk nem is nézik hogy mennyi az elhalt, nyilván szolnának ha sok lenne. ird majd meg hogy mi lett az eredmény. 32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!